Viimeisimmät julkaisut

”Tappara-talojen” peruskiveen muurataan Patrik Laineen luistimenterät

Pohjola Rakennus Oy Häme rakentaa Haukiluomaan Asunto Oy Tampereen Kirvesmäen, jonka väritys sekä nimi kunnioittavat Tapparan vuoden 2016 mestaruutta. Kahden kerrostalon asuntoyhtiön, niin kutsuttujen ”Tappara-talojen” peruskivi muurataan 29.10.2016 Tapparan toimitusjohtajan Mikko Leinosen sekä Pohjola Rakennus Oy Hämeen toimitusjohtajan Miikka Routaman toimesta.

Pohjola Rakennuksen kahden kerrostalon As Oy Tampereen Kirvesmäki on edennyt peruskivenmuuraukseen. Peruskiveen muurataan Patrik Laineen luistimenterät.

Pohjola Rakennuksen kahden kerrostalon As Oy Tampereen Kirvesmäki on edennyt peruskivenmuuraukseen. Peruskiveen muurataan Patrik Laineen luistimenterät.

”Tavallisuudesta poiketen tässä peruskivenmuurauksessa on suorastaan urheilujuhlan tuntua. Peruskiveen muurataan Patrik Laineen luistimenterät muistuttamaan tulevien polvien tamperelaisia vuoden 2016 mestaruudesta. Paikalla on myös Kanada-malja, sekä kesällä Tampereen katukuvassa usein vilahdellut Tappara-Porsche”, Leinonen ja Routama kommentoivat.

Tapparan väritystä, sinistä ja oranssia, tunnustavan asuntoyhtiön ulkomuoto sai alkunsa huumorintajuisen arkkitehdin vitsistä. Pohjola Rakennuksessa ideasta kuitenkin innostuttiin, ja syyskuussa 2016 aloitettiin hallitsevan Suomen mestarin henkeä kunnioittavan kohteen rakentaminen. 50 asunnon kohde valmistuu vuoden 2017 lopulla.


Pohjola Rakennus Oy Häme on osa Pohjola Rakennus Groupia, joka toimii lisäksi Uudellamaalla sekä Keski-, Itä- ja Länsi-Suomessa. Pohjola Rakennus on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola on rakentanut yli 10 000 kotia, ja olemme suurimpia asuntorakentaja Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Lisäksi toteutamme liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infrakohteita sekä Eloisa-konseptimme mukaisia senioritaloja. Konserni työllistää yhteensä noin 1 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on 150. Kasvatimme vuonna 2015 liikevaihtoa 48 % ja tänä vuonna tavoittelemme 180 miljoonan euron liikevaihtoa. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. http://www.pohjolarakennus.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>