Viimeisimmät julkaisut

Tapiolan Lämpö ostaa Kiinteistöhuolto MAK:n

Isännöinti-, asiantuntija-, huolto- ja kunnossapitopalveluita pääkaupunkiseudulla tarjoava Tapiolan Lämpö -konserni on ostanut Kiinteistöhuolto MAK Oy:n. Yhteensä 30 henkeä työllistävä Kiinteistöhuolto MAK Oy jatkaa yrityskaupan jälkeen vanhalla nimellään.

Kuva: mak.fi

Yrityskauppa on osa Tapiolan Lämmön strategiaa, jonka mukaan se voimistaa markkina-asemaansa ja palvelutarjontaansa pääkaupunkiseudulla. Konserniin kuuluu emoyhtiö Tapiolan Lämpö Oy:n lisäksi Olarin Huolto Oy, Tapiolan Keskustorni Oy, Karakallion Huolto sekä Hakunilassa toimiva JS-Audit.

”Kiinteistöhuolto MAK:n tulo osaksi konserniamme on meille tärkeä strateginen liike. Tähtäämme toimialan parhaiten asiakasta kuuntelevaksi ja palvelevaksi kumppaniksi asunto- sekä kiinteistöyhtiömarkkinalla. Kiinteistöhuolto MAK on 30 vuotta vanha yritys, joka tunnetaan poikkeuksellisen pitkistä asiakassuhteistaan ja rehdistä palveluhengestään. Olemme erittäin innostuneita MAK:n liittymisestä kasvavaan yritysperheeseemme”, Tapiolan Lämmön toimitusjohtaja Karel Nieminen toteaa.

”Meille oli tärkeää päästä osaksi maineikasta, jo 65 vuotta vanhaa mutta voimakkaasti kehittyvää kiinteistöalan yritystä. Osaamisemme pääsee nyt entistä laajempaan käyttöön, sillä nyt pystymme palvelemaan taloyhtiöitä ja kiinteistöjä eri puolella pk-seutua. Asukkaat ja asiakkaat odottavat sujuvaa, vastuullista ja ystävällistä kiinteistönhuoltoa. Nyt meillä on yhdessä Tapiola Lämpö -konsernin yritysperheen kanssa entistä paremmat resurssit erottua eduksemme”, Kiinteistöhuolto MAK:n toimitusjohtaja Jorma Nurmela sanoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>