Viimeisimmät julkaisut

Svedbergs antaa mahdollisuudet yksilölliseen designiin

Svedbergsin kalustesarja Forma on ollut aiemmin mahdollista yhdistää SiD-konseptiin (Svedbergs individual Design),jonka avulla kalusteet ovat olleet räätälöitävissä yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tämä konsepti on saanut paljon huomiota ja ollut varsin menestyksekäs Pohjoismaisilla markkinoilla. Nyt Svedbergs laajentaa tätä konseptiamyös uusiin DK- ja Stil-kalustesarjoihin.

SiD-konseptin avulla on mahdollista koota täysin omien mieltymysten ja tilan asettamien vaatimusten mukainen kokonaisuus näistä kalustesarjoista. Tasot, altaat, mitat ja lisävarusteet ovat valittavissa vapaasti, mikä mahdollistaa oman persoonallisen tyylin jokaiseen kylpyhuoneeseen.

SID ON NOUSSUT VAUHDILLA MENESTYKSEKSI

SiD-konsepti lanseerattiin reilu vuosi sitten, ja siitä tuli nopeasti menetys. Alkuvuodesta mm. Ruotsin Bad & Köksguiden valitsi SiD-kalustesarjan Vuoden Kylpyhuonekalusteeksi.

YHDISTÄ DK JA STIL SID:IIN

DK ja Stil ovat uusimmat lisäykset Svedbergsin kalustevalikoimaan. DK-sarjan ovat luoneet menestyneet tanskalaiset muotoilijat Morten Voss ja Stinne Knudsen. DK:n suorat linjat antavat modernin ja hienostuneen vaikutelman, yksityiskohdat on mietitty tarkkaan.Stil-sarja puolestaan on klassinen ja ajaton uutuus, jonka takana on kaksikko Ehlén Johansson ja Mia Lagerman. Pesualtaan persoonallinen muotoilu, laatikoiden viimeistellyt sisäosat ja huolella valikoidut vetimet vahvistavat laadun tunnetta.

Haluatko lisää tietoa Suomen hienoimmista hankkeista?

PÖYTÄTASOT MITTOJEN MUKAAN

DK- ja Stil-sarjojen yhdistelymahdollisuudet monikertaistuvat SiD-konseptin myötä. Voit valita pöytätason mittojen mukaan useista eri vaihtoehdoista luonnonkivestä Dektoniin.

Svedbergs aloitti toimintansa peltisepänverstaana 1920 ja alkoi valmistaa uudentyyppisiä peilikaappeja vuonna 1962. Seitsemänkymmentäluvulla Svedbergs aloitti kylpyhuonekalusteiden valmistuksen ja kahdeksankymmentäluvulla tämän päivän suuntauksen; kehittää, valmistaa ja markkinoida täydellistä kylpyhuonetta tuotemerkillä Svedbergs. Yritys on Pohjolan johtavia kylpyhuonekalusteiden valmistajia ja kehittää jatkuvasti valikoimaansa vastaamaan kuluttajien tarpeita kylpyhuoneissa. Emoyhtiö Svedbergs i Dalstorp AB toimii Dalstorpissa, Västergötlannissa, missä suurin osa tuotannosta tapahtuu. www.svedbergs.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>