Viimeisimmät julkaisut

Suvi Nenonen on aloittanut työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntijana Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:ssä

Filosofian tohtori, dosentti Suvi Nenonen on aloittanut 1.3.2017 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n uutena työ- ja oppimisympäristöjen asiantuntijana

Suvi Nenonen

Hänen tehtävänsä on vastata työ- ja oppimisympäristöjen kehittämiseen liittyvistä muutosjohtamisen prosesseista. Nenosen työhön kuuluu myös yhteiskehittämisen prosessien ja menetelmien systematisointi sekä niihin liittyvä valmentaminen.

SYK tarjoaa asiakkailleen tehokkaita ja kestäviä tulevaisuuden tilaratkaisuja. Yhtiö tutkii ja kehittää aktiivisesti kampustiloja tavoitteenaan luoda oppimiselle, tutkimukselle ja kehittämiselle houkutteleva ympäristö.

”Oppiminen, tutkimus ja työskentely ovat digitalisaation seurauksena rajussa muutoksessa. Ei riitä, että kehitämme tilaratkaisuja, vaan meidän on tunnettava asiakkaiden tulevaisuuden tarpeet: miten tulevaisuudessa työskennellään ja opitaan. Uusien työskentelytapojen kehittäminen ja niitä vastaavien toimintaympäristöjen kehittäminen edellyttää yhteistyötä asiakkaiden ja käyttäjien kanssa”, Suvi Nenonen sanoo.

”Tilojen suunnittelussa on huomioitava myös yksilön hyvinvointi. Digitaalinen työskentely aiheuttaa uudenlaista stressiä, teknostressiä. Kun esimerkiksi luentoja tai palavereja pidetään virtuaalisesti, siirtymiset paikasta toiseen jäävät pois ja työ rytmittyy eri tavalla. Myös läsnäolon kokemus on erilainen.”

Suvi Nenonen tunnetaan alansa johtavana asiantuntijana Suomessa. Hän laajentaa ja syventää SYK:n työ- ja oppimisympäristöjen osaamista erityisesti digitaalisten työympäristöjen hyödyntämisen näkökulmasta.

Suvi Nenonen tulee SYK:hon Newsec Asset Management Oy:stä, jossa hän toimi johtavana asiantuntijana vastuullaan erityisesti työ- ja oppimisympäristöjen kehittämishankkeet ja toimitilaprojektien muutosjohtaminen. Nenosella on vahva akateeminen tausta. Hän on aiemmin työskennellyt tutkimuspäällikkönä Aalto-yliopiston insinööritieteiden korkeakoulussa ja toimii edelleen dosenttina Tampereen teknillisessä yliopistossa.

”SYK panostaa toiminnassaan vahvasti kehittämiseen. Odotan, että pääsen kehittämään oppimis- ja työympäristöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta työ- ja opiskelupaikoilla voidaan hyvin nyt ja tulevaisuudessa.”

 

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy

Suomen Yliopistokiinteistöt (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää yliopistokiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Kehitämme vetovoimaisia kampuksia ja luomme alueellisen kasvun mahdollisuuksia yhdistämällä tieteen ja tutkimuksen, elinkeinoelämän ja elävän kaupungin. Tarjoamme muun muassa korkeakoulujen, yritysten ja palveluntarjoajien käyttöön tulevaisuuden tilaratkaisuja sekä asiakkaidemme tarpeita vastaavia, kustannustehokkaita tiloja. SYK:n omistavat Suomen valtio ja 10 yliopistoa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta. Yhtiön tasearvo on noin miljardi euroa, ja se koostuu yliopistojen 310 rakennuksesta. Vuoden 2016 liikevaihto oli 148,2 miljoonaa euroa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>