Viimeisimmät julkaisut

Suosittu katkaisu- ja jiirisaha päivitettynä versiona

DEWALTDEWALTIN 216 mm:n katkaisu- ja jiirisaha on todellinen klassikko. Suositusta sahasta on nyt saatavilla useita päivitettyjä malleja, ja ne korvaavat aikaisemmat 216 mm:n katkaisu- ja jiirisahat.

DEWALT on kuunnellut ammattikäyttäjiä, jotta se pystyisi vastaamaan paremmin heidän tarpeisiinsa. Siksi uusien ammattilaismallien tuotekehityksessä on otettu huomioon verkkokäyttöisten katkaisu- ja jiirisahojen uudistaminen ja parantaminen. Uudet DWS774- ja DWS773 -mallit sekä päivitetyt DWS777- ja DWS771 -mallit ovat nyt vieläkin tarkempia, tehokkaampia ja kestävämpiä. Niillä voi sahata tarkasti ja tasaisesti samaan kulmaan toistuvasti. Koneiden sahaustarkkuus on vaikuttava: sahauksen toistotarkkuus on 0,15 astetta.

Uusista malleista kolmessa on nyt vakiona nerokas XPS-järjestelmä. Edistynyt, integroidulla terän yläpuolisella valaistuksella varustettu LED-tekniikka valaisee työskentelyalueen ja näyttää selvästi, missä sahauslinja on. Järjestelmä tuo työskentelyyn tarkkuutta, tasaisuutta ja
maksimaalista tuottavuutta.

Uusien katkaisu- ja jiirisahojen ainutlaatuinen muotoilu on säilynyt. Ne vastaavat koneturvallisuutta koskevia uusia EU-standardeja, jotka edellyttävät koneilta muun muassa parempaa käyttövakautta. Integroitujen liukutankojen ansiosta sahat ovat yhä markkinoiden kompaktimpeja. Pölynpoisto on nyt myös täysin yhteensopiva kaikkien pölynpoistojärjestelmien kanssa, ei ainoastaan DEWALTIN oman Airlock-järjestelmän kanssa.


DEWALT
Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkötyökalujen valmistaja. DEWALT-tuotemerkki on osa konsernia ja tarjoaa sähkötyökaluja ammattilaiskäyttäjille. Kaikkien tuotteiden markkinoille tuonti perustuu kattavaan tutkimukseen ja ammattilaiskäyttäjien haastatteluihin. Näin varmistetaan, että tuotteet täyttävät käyttäjien vaatimukset. Lisätietoja löytyy osoitteesta www.dewalt.fi.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>