Viimeisimmät julkaisut

Suomen Tuulivoimayhdistykselle uusi hallitus

Tuulivoima-alan edunvalvontajärjestö Suomen Tuulivoimayhdistys ry (STY) valitsi uuden hallituksen vuosikokouksessaan 30.3. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa TuuliWatti Oy:n toimitusjohtaja ja St1:n Nordicin energiajohtaja Jari Suominen, joka valittiin pestiin nyt jo seitsemättä kertaa.

Vuosikokous valitsi Suomen Tuulivoimayhdistyksen hallitukseen viisi uutta jäsentä. Yhdistyksen toiminnasta on tulevana vuonna linjaamassa niin hankekehittäjien, voimalavalmistajien kuin konsulttiyrityksien edustajia. ”Hallitukseen oli tänä vuonna ennätysmäärä hakijoita, mikä osoittaa, että tuulivoima-ala uskoo ja satsaa vahvasti tulevaisuuteen. Ja miksi ei uskoisi, Suomella on valtava tuulivoimapotentiaali ja tuulivoimarakentamisen edellytykset ovat hyvät. Myös maailmalla tuulivoimaan panostetaan voimakkaasti”, toteaa yhdistyksen toiminnanjohtaja Anni Mikkonen.

Yhdistyksen uudelleenvalittu puheenjohtaja Jari Suominen jakaa uskon tulevaisuuteen. ”Tuomme edelleen viidenneksen käyttämästämme sähköstä, lisäksi tuotamme viidenneksen sähköstämme edelleen fossiilisilla polttoaineilla. Nämä tosiasiat yhdistettynä hallituksen linjaamiin strategisiin päästövähennystavoitteisiin edellyttävät miljardien eurojen lisäinvestointeja kustannustehokkaimpaan uusiutuvan energian tuotantoon, tuulivoimaan”, summaa Suominen.

STY:n hallitusjäsenet 2017

Puheenjohtaja: Suominen Jari, TuuliWatti Oy / St1 Nordic

Varsinainen jäsen (henkilökohtainen varajäsen)

Veli-Pekka Alkula, Ramboll Finland Oy (Marko Olli, Ramboll Finland Oy)

Sampsa Hario, Lumituuli Oy (Urpo Hauvonen, Hafmex Oy)

Jenny-Li Holmström, Taaleri Oyj (Erkki Kunnari, Taaleri Oyj)

Karoliina Joensuu, Pöyry Finland Oy (Laura Leino, Asianajotoimisto HPP)

Marja Kaitaniemi, Nordisk Vindkraft Oy (Jukka Kuuskoski, henkilöjäsen)

Paula Kohvakka, Nordex Energy GmbH (Jukka Aalto, Nordex Energy GmbH)

Lauri Lammivaara, Megatuuli Oy (Seppo Savolainen, Megatuuli Oy)

Teemu Loikkanen, OX2 Wind Finland Oy (Pasi Tammivaara, OX2 Wind Finland Oy)

Heikki Peltomaa, wpd Finland Oy (Tero Elo, wpd Finland Oy)

Pasi Valasjärvi, henkilöjäsen (Sami Kuitunen, henkilöjäsen)


Tuulivoima – Puhdasta, turvallista, suomalaista.

Suomen Tuulivoimayhdistys ry (STY) on tuulivoima-alan edunvalvontajärjestö, joka kokoaa yhteen tuulivoima-alasta kiinnostuneita yksityishenkilöitä, yrityksiä ja muita tahoja. Vuonna 1988 perustettu yhdistys jakaa tietoa, ja tukee tuulivoima-alan kehitystä ja toimintaa Suomessa. STY:llä on yli 170 yritysjäsentä ja noin 200 henkilöjäsentä, joiden yhteinen tahtotila on edistää tuulivoimarakentamista. Yritysjäsenet edustavat lukuisia eri toimialoja.

STY:n verkkosivut

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>