Viimeisimmät julkaisut

Suomen suurin digitaalinen julkisivuratkaisu tuo laajenevaan kauppakeskus AINOAAn ulkoilmateatterin

Kuva: Marko Ertunc/Dig-it

Suomen suurin digitaalinen julkisivuratkaisu kauppakeskus Ainoaan

Kauppakeskus Ainoaan on valmistunut sen laajennuksen yhteydessä Suomen suurin digitaalinen julkisivun näyttöratkaisu. Se avaa uudenlaisia mahdollisuuksia kauppakeskustoimintaan. Jatkossa kauppakeskuksessa voidaan pitää esimerkiksi suuria urheilutapahtumien kisakatsomoita tai ulkoilmaelokuvanäytöksiä. Myös yritysten sosiaalinen media tulee näkyviin.

Kuva: Kauppakeskus Ainoa.

Kauppakeskus Ainoa Espoon Tapiolassa on uudenlainen kokonaisuus: yhdistelmä perinteisen kaupunkikeskustan ja nykyaikaisen kauppakeskuksen ominaisuuksia. Laajennuksen myötä Ainoan kokonaispinta-ala kasvaa 30 000 neliömetriin ja liikkeiden määrä 50:een. Pinta-alaltaan Ainoa vastaa tällöin Helsingin Kampin kauppakeskusta. Kokonaisuudessaan  Ainoa valmistuu syksyllä 2019.

Kauppakeskuksen itäjulkisivuun on laajennuksen yhteydessä asennettu kaksi noin 65 neliön kokoista digitaalista ulkonäyttöä DiLED® -led-tekniikalla. Tämä on ensimmäinen kerta Suomessa, kun kauppakeskuksen valomainokset korvataan digitaalisella tekniikalla.

Kauppakeskuksen eteen valmistuu tori-alue, jolla tullaan järjestämään erilaisia ulkoilmatapahtumia. Sen 10,4 metriä leveä ja 6,3 metriä korkea ulkonäyttö on kuin valtava televisio tai elokuvateatterin screeni, ja sillä voi esimerkiksi toteuttaa Suomen suurimman jääkiekkokisojen kisa-studion.

Valomainokset korvaava mainosbanneri kertoo kuulumisia ja esittää animoituja viestejä. Ulkonäytön dynaaminen hallintajärjestelmä mahdollistaa myös erilaisia integraatioita esimerkiksi yrityksen sosiaalisen median valokuvien esittämiseen.

Sisältö suunnitellaan erottuvaksi kauppakeskuksen edessä pihalle ja kauemmas autotielle sekä liikenneympyrään saakka. Seinien kirkkauden hallinta on automatisoitu niin, että sisältö näkyy selvästi kirkkaana päivänä, mutta ei häikäise hämärällä tai pimeällä.

Molemmat videoseinät ovat täysin etähallittavia. Ratkaisun suunnittelee, asentaa ja operoi Dig-it Digital & Intelligent™, suomalainen digitaalisia viestintäratkaisuja fyysiseen ympäristöön toteuttava perheyritys. Dig-it Digital & Intelligent™ on osa Läpimurto Oy:tä. Sen alle kuuluu myös DiLED® videoseinätekniikkan tuotemerkki sekä DiPOINT® ulkonäyttöjen sisällöntuotantoa, ulkomainospaikkoja sekä massamedioita kehittävä palvelukonsepti.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>