Viimeisimmät julkaisut

Suomalaista aurinkoenergia-alan huippuosaamista European Business Awards -kilpailussa

gef_logoGreenEnergy Finland Oy (GEF) lähtee edustamaan Suomea European Business Awards -kilpailussa (EBA) kovassa myötätuulessa. Rajua kasvuvaihetta elävän aurinkoenergiatoimialan edelläkävijä on monessakin mielessä nappivalinta kilpailuun, uskoo GreenEnergy Finland Oy:n toimitusjohtaja Miko Huomo.

– Kisan pääkriteereinä ovat innovatiivisuus, yritysetiikka ja menestys. Näiden mittareiden valossa pidämme mahdollisuuksiamme erittäin hyvinä, Huomo toteaa.

Supertähti David Hasselhoff tukee suomalaista aurinkoenergia-alan huippuosaamista.

Supertähti David Hasselhoff tukee suomalaista aurinkoenergia-alan huippuosaamista.

Syyskuussa Suomen edustajaksi omassa kategoriassaan (yrityksen liikevaihto alle 25 miljoonaa euroa) valittu GEF odottaa nyt malttamattomana helmikuuta, jolloin kisan parhaat yritykset huomioidaan Ruban d’Honneur -statuksella. Tästä eliittijoukosta valitaan myös kisan voittajat, jotka julkistetaan EBA-palkintogaalassa kesäkuussa. Suuri yleisö pääsee äänestämään omia suosikkejaan netissä.

Nyt kymmenettä kertaa järjestettävä kilpailu on Euroopan suurin yrityskilpailu, joka on perustettu tuomaan esille eurooppalaisen yritysyhteisön osaamista ja toimintaa. RSM Internationalin järjestämässä mittelössä on mukana yli 33 000 yritystä 34:stä eri maasta.

Huomo uskoo, että lappeenrantalaisyrityksen intohimo innovaatioihin ja kasvuun ei voi olla näkymättä kisassa. Haittaa ei varmasti ole siitäkään, että GreenEnergy Finland onnistui värväämään puhemiehekseen kansainvälisesti tunnetun supertähden, jonka tiedetään myös viihtyvän auringon alla varsin hyvin. David Hasselhoff tähdittää GEF:in uutta mainosvideota ja pitää rennon informatiivisen puheenvuoron aurinkoenergian puolesta. Hasselhoffin mukanaolo auttaa alleviivaamaan sitä faktaa, että aurinkoenergia on iso, kansainvälinen bisnes, jonka kasvupotentiaali on liki käsittämätön.

Miko Huomo onkin iloinen siitä, että koko toimiala on vahvassa nosteessa ja aurinkosähkö kirmaa uusiutuvien energianmuotojen kirkkaimmassa kärjessä. Smart grid -verkkojen läpimurto tapahtuu nyt, toimitusjohtaja uskoo.

– Edustamme kisassa ylpeinä koko toimialaa. Hasselhoffin peukku on jo pystyssä, nyt tarvitsee enää vakuuttaa muutkin, Huomo kuittaa.

David Hasselhoff kertoo totuuden aurinkoenergiasta:

http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/the-business-of-the-year-award-with-turnover-of-0-25/19589

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>