Viimeisimmät julkaisut

Suomalainen menestystarina_Fidelixin johto vahvistuu_digitalisaatio & rakennusurakointi

Fidelix tavoittelee Pohjoismaiden rakennusautomaatiotoimittajien markkinajohtajuutta palkkaamalla Tero Kosusen toimitusjohtajaksi

Kuva: Fidelix Oy

Fidelix on rakennusautomaation markkinajohtaja Suomessa ja merkittävä teknologiatoimittaja Ruotsissa. Fidelixin menestys nojaa vahvaan suomalaiseen tuotekehitykseen ja asiakkaan tarpeiden syvään ymmärtämiseen. Fidelix -ratkaisujen avulla hallitaan kiinteistöjen talotekniikkaa optimaalisesti, mikä näkyy loppukäyttäjille parantuneena energiatehokkuutena ja parempana sisäilman laatuna.

Fidelix on kasvanut erittäin voimakkaasti perustamisestaan vuodesta 2002 lähtien ja työllistää nyt yli 170 rakennusautomaation ammattilaista. ”Kasvun varmistaminen sekä Pohjoismaisessa rakennusautomaatiourakoinnissa että huolto- ja palveluliiketoiminnassa vaatii molempien liiketoiminta-alueiden fokusoitua kehittämistä – siksi uuden toimitusjohtajan palkkaaminen tuli ajankohtaiseksi”, sanoo Fidelixin hallituksen puheenjohtaja Timo Piekkari.

Nykyinen toimitusjohtaja Jussi Rantanen jatkaa yhtiön palveluksessa tulosvastuullisena varatoimitusjohtajana. ”Fidelixin suurimman liiketoiminnan, rakennusautomaatiourakoinnin, erittäin vahva kasvu ja operatiivinen kehitys vaativat Jussin täyden panoksen, jonka uuden toimitusjohtajan palkkaaminen mahdollistaa”, Timo Piekkari jatkaa.

“Fidelixillä on poikkeukselliset kasvumahdollisuudet sekä maantieteellisesti Pohjoismaissa, että palveluliiketoiminnassa rakennusautomaation rinnalla ja kyvykkyydet myös realisoida ne”, Tero Kosunen toteaa ja jatkaa: ”Olen todella vaikuttunut siitä mitä Fidelix-tiimi on saanut aikaiseksi ja olen etuoikeutettu saadessani liittyä joukkoon.” Tero Kosusella on pitkä kokemus useista johtotehtävistä Danfossissa ja Enfossa. Hän omaa myös vahvan ymmärryksen talotekniikkaan liittyvistä liiketoiminnoista ja tietotekniikkapalveluista.

Fidelix Oy perustettiin vuonna 2002 kehittämään ja urakoimaan älykkäitä ja luotettavia rakennusautomaatiojärjestelmiä. Vuosien varrella olemme kasvaneet edistyksellisten innovaatioidemme ansiosta Suomen markkinajohtajaksi. Fidelix Oy:n pääkonttori sekä tuotekehitys- ja tuotantoyksiköt sijaitsevat Vantaalla. Suomessa meillä on 12 aluekonttoria ja 40 jälleenmyyjää. Ruotsissa Fidelixillä on paikallinen tytäryhtiö.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>