Viimeisimmät julkaisut

StoVentec Julkisivu

Tiedätkö, miksi Norjan kiinteistösijoittajat suojaavat yli 90 % uusista ja korjattavista arvokiinteistöjen julkisivuista tuulettuvilla ratkaisuilla?

Norjan ankarissa ja vaihtelevissa sääolosuhteissa oppinsa saaneet kiinteistösijoittajat tietävät, miten ilmaston lämpötilojen ja kosteuden vaihtelut tulee huomioida uudisrakennusten ja korjauskohteiden julkisivuissa.

Siksi yli 90 % Norjan uudiskohteiden julkisivuratkaisuista ovat tuulettuvia. Kiinteistösijoittajat haluavat varmistaa mielenrauhan lisäksi omaisuutensa käyttömukavuuden, arvonnousun ja minimoida säävaihteluiden aiheuttamat riskit.

Saksalaisen STO:n julkisivujärjestelmät on tehty kestämään ankariakin sää olosuhteita, se on helppo ja nopea asentaa. Järjestelmään voidaan yhdistää rapattua pintaa, tiililaattaa, massiivikiveä tai lasia. Saatavilla on myös tyylikkäitä sähköä tuottavia aurinkopaneeleja, jotka istuvat loistavasti julkisivuun. STO Ventec julkisivujärjestelmä parantaa rakennusten toimivuutta ja kestävyyttä sekä saa rakennukset näyttämään arvokkailta. Ventec julkisivujärjestelmä soveltuu niin uudis- kuin korjauskohteisiin.

Onko teillä työn alla tai tulossa sellaisia kohteita, joissa voisitte hyödyntää STO:n ylivertaista osaamista sekä julkisivujärjestelmiä?

Katso lisätietoja STO Ventec julkisivujärjestelmäesitteestä – klikkaa tästä

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>