Viimeisimmät julkaisut

StartHub-yrityskeskus Lahden Isku Centeriin

Isku Centeriin Lahden Mukkulaan on avattu startup-keskus nimeltään StartHub. Se on Lahden kaupungin, LAB-ammattikorkeakoulun ja Iskun yhteinen ponnistus kasvuyrittäjyyden edistämiseksi.

Isku Center. Kuva: Isku

StartHub palvelee sekä jo aloittaneita startup-yrityksiä, että yrityksen perustamista harkitsevia opiskelijoita. Se tarjoaa noin 500 neliön tilat, joita voi käyttää veloituksetta startup-yrittäjyyden alkutaipaleella. StartHub-tilassa yritykset verkostoituvat helposti ja löytävät uusia yhteisiä liiketoimintamahdollisuuksia.

Isku on rakentanut tilan ja antaa sen sekä kalusteet veloituksetta startup-toiminnan käyttöön. Myös Iskun yhteistyökumppani Framery on antanut käyttöön kaksi äänieristettyä tilaa, joita voi käyttää puhelinkoppeina tai pieniin neuvotteluihin. Isku kustantaa myös tilan sähköt ja lämmöt.

”Haluamme olla mukana startup-toiminnassa, sillä suomalaisena perheyrityksenä uskomme vahvasti yrittäjyyteen. Iskukin on ollut oman aikansa startup vuonna 1928: Eino Vikströmin perustamasta yrityksestä on kasvanut yli 2000 ihmistä alihankintaverkostoineen työllistävä yritys, joka jatkaa edelleen toimintaansa startup-hengessä”, Iskun toimitusjohtaja Arto Tiitinen sanoo.

Isku on avoin yhteistyöhön startup-yritysten kanssa.
”Näemme, että StartHubissa voi kehittyä tuotteita ja palveluita myös Iskun tarjoamaan”, Tiitinen toteaa.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>