Viimeisimmät julkaisut

STANLEY puristaa kiinni uudella FatMax-valikoimallaan yhden käden puristimia!

stanley_kuvaSTANLEY on lanseerannut uuden ja parannellun valikoiman FatMax-puristimia sekä ammattilaisille että kodinkunnostajille. Puristimet ovat helppokäyttöisiä ja rakennettu kestämään, sillä niissä on voimakas ja pitkäkestoinen pito. Valikoima ulottuu XL-malleista, maksimaalisella puristusvoimalla raskaampia töitä varten, aina S-malleihin, mitkä on tarkoitettu kevyempiin töihin ja harrastuspuuhiin.

L- ja XL-malleissa on erityispainike, joten yksinkertaisella napinpainalluksella voit kääntää leuan auki ja tehdä puristimesta levittimen (pienimpiä malleja muutetaan manuaalisesti). Pehmustetut leuat suojaavat työstöpintoja naarmuilta ja tarjoavat parannetun otteen epätasaisilla pinnoilla.

Puristimet soveltuvat moneen eri käyttötarkoitukseen ja niitä on saatavana S-, M-, L- ja XL-malleina. Koot vaihtelevat 120 mm ja 1250 mm välillä mallista riippuen, ja ovat täydellisiä riippumatta siitä, liimaatko puutavaraa vai kiristätkö ovenkarmeja.

Lue lisää täältä: STANLEYN uudet yhden käden FatMax-puristimet

Me STANLEYllä tiedämme, että työkalujen ammattikäyttäjät arvostavat toistensa mielipiteitä. Tämän takia kysymme työkalujemme todellisilta käyttäjiltä heidän rehellisiä ja puolueettomia mielipiteitään ja arvioitaan. Teemme yhteistyötä Reevoon, tunnetun ja riippumattoman arviointipalvelun, kanssa.

Lue lisää täältä: STANLEY reevoo


Stanley Black & Decker on maailman suurin sähkökäyttöisten käsityökalujen valmistaja. STANLEY-käsityökalut on tarkoitettu sekä kuluttajille että ammattikäyttäjille. STANLEY-tuotemerkki on jo vuodesta 1843 lähtien ollut takuu laadulle, innovaatioille ja perinteille sopivaan hintaan. Innovatiiviset tuotteet ja korkeat standardi ovat STANLEYN menestyksen takana, jossa perinne ja innovaatiot ovat muodostaneet ainutlaatuisen yhdistelmän. STANLEY investoi ja laajentaa valikoimaansa jatkuvasti täyttääkseen käyttäjien tarpeet. Lanseeraamalla uusia tuoteryhmiä kasvaa valikoima ja laatu jatkuvasti.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>