Viimeisimmät julkaisut

SRV rakentaa Taalerille vuokrataloja Tampereen Tammelaan

SRV ja Erikoissijoitusrahasto Taaleri Kiinteistöt ovat allekirjoittaneet urakkasopimuksen Taalerille rakennettavan vuokra-asuntokohteen toteuttamisesta. Kiinteistö sijaitsee Tammelan kaupunginosassa. Rakentaminen aloitetaan joulukuussa 2020, ja kohde valmistuu kesällä 2022.

Engel ilmakuva. Kuva: Arkkitehtitoimisto Eero Lahti Oy, SRV

Asunto Oy Tampereen Tammelan Engel on asuinkerrostalo, johon tulee 74 vuokra-asuntoa. Asunnot ovat pääasiassa yksiöitä ja kaksioita. Asuinkerrostalo muodostuu 5-kerroksisesta lamelliosasta, jonka katolla sijaitsevat saunaosasto ja talvipuutarha sekä 9-kerroksisesta pistetalosta. Lisäksi talossa on kellarikerros, jossa on yhteistiloja ja autohalli.

”Yhteistyömme Taalerin kanssa vastaa hyvin kasvavaan kysyntään, jatkammekin nyt innolla Tammelan alueen kehittämistä ja täydennysrakentamista. Tammela on yksi Tampereen halutuimmista asuinalueista. Nyt rakennettava kohde sijaitsee vilkkaan Tammelan torin viereisessä korttelissa ja kaikki tarvittavat palvelut kuten kaupat ja rautatieasema löytyvät kävelyetäisyydeltä. Tuleva ratikka palvelee alueen asukkaita erinomaisesti”, sanoo SRV:n aluejohtaja Henri Sulankivi.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Tammelan Engel on Taaleri Kiinteistöt -rahaston ensimmäinen sijoitus ja se soveltuukin hienosti rahaston strategiaan. Yhteistyömme SRV:n kanssa täydentää mainiosti asuntotarjontaamme Suomen kasvukeskuksissa. Tammelan Engel sijaitsee poikkeuksellisen hyvällä paikalla kävelyetäisyydellä rautatieasemasta, ja haemme jatkossakin rahastoon tämän tyyppisiä sijoituskohteita”, toteaa Taalerin salkunhoitaja Jan Hellman.

Tammelan-kohde on SRV:n niin kutsuttu omakehitteinen hanke, jonka SRV myy sijoittajalle ennen rakentamisen aloittamista.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>