Viimeisimmät julkaisut

SRV rakentaa Supolle 130 miljoonan euron toimitilat

Senaatti-kiinteistöt on valinnut SRV:n toteuttamaan Suojelupoliisille uudet toimitilat Helsingin Kaartinkaupunkiin. Rakennustyöt käynnistyvät välittömästi ja uuden rakennuksen on määrä valmistua vuoden vaihteessa 2023-2024. Kärkihankeallianssina toteutettavan urakan kokonaisarvo on noin 130 miljoonaa euroa.

Uuden toimistorakennuksen laajuus on 17 700 bruttoneliömetriä. Supo muuttaa uusiin toimitiloihin keväällä 2024. Tiloille ja rakenteille asetettavat vaatimukset ovat erityisen tiukat.

”Lähdemme hyvillä mielin jälleen tekemään yhteistyötä Senaatti-kiinteistöjen kanssa. Olemme tehneet yhteistyötä jo useassa vaativassa hankkeessa. Pystymme hyödyntämään tässä kohteessa myös täysimääräisesti osaamistamme ja kokemusta turvaluokitelluista hankkeista, joita olemme toteuttaneet Senaatille useampia. Parhaillaan rakennamme muun muassa Hämeenlinnaan uutta vankilaa”, SRV:n yksikönjohtaja Antti Raunemaa kertoo.

Uusilla tiloilla Supo haluaa varmistaa, että se pystyy myös tulevaisuudessa hoitamaan vaativat asiantuntijatehtävänsä sekä kehittämään toiminta- ja työskentelytapojaan turvallisuus- ja tiedustelupalveluna. Talon toiminnallisuuteen ja turvallisuuteen tehtävät ratkaisut ovat siksi Suomen oloissa poikkeukselliset.

”Uudet toimitilat on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä Supon kanssa, jotta ne parhaalla mahdollisella tavalla tukevat Supossa tehtävää työtä. Allianssiurakka SRV:n kanssa mahdollistaa myös toteutusvaiheessa yhteistyössä suunnitelmien ja toteutusratkaisujen kehittämisen käyttäjän tarpeet huomioiden”, toteaa rakennuttamisjohtaja Jonni Laitto Senaatti-kiinteistöistä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>