Viimeisimmät julkaisut

SRV peruskorjaa Jorvin kantasairaalan leikkaussalit

HUS on valinnut SRV:n toteuttamaan Jorvin sairaalan K-leikkausosaston ja alapuolisten tilojen peruskorjauksen. Hankkeessa uusitaan anestesia- ja leikkausosaston sekä sydänkeskuksen ja laboratorion tilat. Projektinjohtourakkasopimuksella toteutettavaan hankkeeseen sisältyy kehitysvaihe. Toteutusvaihe käynnistyy kesäkuussa, hanke valmistuu vuonna 2023.

Jorvin sairaala, ilmakuva

Jorvin sairaalan peruskorjaus toteutetaan yhteistoiminnallisena projektinjohtourakkana.

“Jorvin hankkeen myötä SRV vahvistaa edelleen asemaansa yhtenä Suomen suurimmista sairaala- ja terveydenhuollon hankkeiden rakentajana. SRV:llä on vahva kokemus terveydenhuollon ja vaativien erityistilojen rakentamisesta. Jorvin peruskorjausta ovat toteuttamassa huippuammattilaisemme. Olemme toteuttaneet HUSin kanssa menestyksekkäästi viime vuosina useita muita hankkeita. Parhaillaan rakennamme myös HUSin historian suurinta hanketta Siltasairaalaa Helsingin Meilahdessa”, SRV:n varatoimitusjohtaja Juha Toimela kertoo.

Peruskorjausalueen bruttoala noin 10 492 bruttoneliömetriä. Peruskorjaus käsittää Jorvin sairaalan vuonna 1976 valmistuneen rakennusosan osittaisen peruskorjauksen ja muutostyön sekä tarvittavien väistötilojen toteuttamisen. Peruskorjauksen myötä leikkaussalien tehokkuutta on tavoitteena nostaa, ja kaikki uudet leikkaussalit tulevat soveltumaan kaikkien potilasryhmien hoitoon. Peruskorjauksen jälkeen Jorvissa on 20 leikkaussalia.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>