Viimeisimmät julkaisut

Split – tehokas LED-pöytävalaisin laajoille työskentelyalueille

Split on suunniteltu laajoihin työpisteisiin, joissa tarvitaan erityisen paljon valoa. Tämä uusi, erittäin tehokas LED-työpistevalaisin tekee helpoksi uuden valaistusstandardin, EN12464-1 mukaisen valaistustasovaatimusten totauttamisen työpisteillä. Mahdollisimman suuren ulottuvuuden ja joustavuuden saavuttamiseksi valaisimessa on tasapainotettu valaisinvarsi, kuten perinteisissä Luxo-työpistevalaisimissa kuuluukin.

Split-valaisimessa on kevyt mutta erottuva muotoilu ja suurenmoinen toimintakyky. Valaisinosa on tehty ohuesta alumiinilevystä ja leikattu siten, että LED-modulit, joita on yhteensä 2 kpl (2x6W), ovat suunnattu kulmittain pöytätasoon nähden. Tämä mahdollistaa valaisimen tehokkaan, epäsymmetrisen valonjaon. Valaisinosan ns. alumiinilippa varjostaa ja estää valonlähteiden suoran näkymisen sekä kiusallisen häikäisyn. Alumiinilipassa oleva aukko antaa valaisimelle hymyilevän ja ystävällisen vaikutelman ja tekee valaisimesta hyvin persoonallisen.

Split-valaisimessa on vakiona himmennin sekä automaattiajastin energian säästämiseksi. Tilauksesta Split voidaan toimittaa myös liiketunnistimella. Valaisinta on saatavana kolmessa kiiltävässä vakiovärissä: valkoinen, musta ja alumiininharmaa. Split toimitetaan vakiona pöytälevykiinnikkeellä. Valaisimen muotokieltä mukaileva pöytäjalusta myydään erikseen.

Muotoilu: Aleksander Borghenhov, Norja

Hänen työnsä on tuottanut laajan valikoiman menestystuotteita huonekaluista, valaisimista ja urheiluvälineistä aina terveydenhuoltoon ja meriteollisuuteen saakka. Split-valaisimen suunnittelusta Aleksander Borgenhov toteaa: ”pienikokoiset ja tehokkaat LED-modulit vaativat vain vähän tilaa. Tämä avaa täysin uudet mahdollisuudet muotoilulle. Tässä projektissa olen keskittynyt nimenomaan LED:n mukanaan tuomiin mahdollisuuksiin. Tuloksena siitä Split-valaisimen valaisinosa näyttää lähes painottomalta.”

Kaikilla tuotteillamme on viiden vuoden takuu.

 

Markkinointi:

Glamox Luxo Lighting Oy

Äyritie 18, Hehku-Talo
01510 Vantaa
Puh. 010 841 0440

www.glamoxluxo.fi

Lisätietoja valaisimesta: Silja Palmu, tuotepäällikkö, silja.palmu@glamoxluxo.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>