Viimeisimmät julkaisut

Sp-Kodille uusi kenttäjohtaja

Sp-Kodin uudeksi kenttäjohtajaksi on nimitetty MBA, LKV Jussi Hurme. Hän aloittaa työnsä Sp-Kodissa 1.11.2016.

Sp-Koti Oy:n kenttäjohtajana Hurme vastaa myöhemmin erikseen sovittavan liiketoiminta-alueen toimivuudesta, kehittämisestä ja kasvusta sekä osallistuu koko yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Jussi Hurme työskentelee tällä hetkellä Huoneistokeskuksessa aluejohtajana vastaten Sisä-, Pohjois- ja Itä-Suomen alueista. Hän toimii myös Huoneistokeskuksen johtoryhmän jäsenenä, Huoneistokeskuksen vastaavana hoitajana sekä vastaa yhtiötasoisista kehityshankkeista. Aiemmin Hurme on toiminut Huoneistokeskuksen Länsi-Suomen aluejohtajana sekä myyntijohtajana. Kiinteistönvälitysalalla hän on ollut vuodesta 2007 lähtien.

nimi-Sp-Koti-ketjussa on tehty hyvää työtä viime vuosina. Tahdon olla osa sen tulevaisuutta ja uskon, että minulla on paljon annettavaa ketjulle ja sen kehitystyölle. Oma kokemukseni alasta sekä sidosryhmien toiminnasta antaa hyvät edellytykset viedä ketjua kohti yhteisiä tavoitteitamme. On todella hienoa päästä tutustumaan eri paikkakuntien ammattilaisiimme, joista osa onkin jo tuttuja entuudestaan, Hurme sanoo.

Tähän astisen uransa parhaiksi kokemuksikseen hän mainitsee muun muassa menestyksekkään myyntiorganisaatioiden johtamisen eri paikkakunnilla, jotka on palkittu Suomen laadukkaimpina ja parhaimpina toimistoina. Lisäksi hän kiittelee sitä, että useat vastuulliset yhtiötason tehtävät ovat antaneet perspektiiviä menestyvän kiinteistönvälitysyhtiön toiminnasta ja kehittämisestä.

Ala menossa oikeaan suuntaan

Kiinteistönvälitysala on Hurmeen mielestä menossa oikeaan suuntaan.

– Yhtenä esimerkkinä tästä on tuore lakimuutos pätevyysvaatimuksista, mikä tulee entisestään parantamaan asiakkaidemme saamaa palvelua. Asuntoasiat kiinnostavat aina ihmisiä ja moni seuraa asuntomarkkinoiden kehittymistä, vaikka kodin vaihtaminen ei olisikaan juuri nyt ajankohtaista.

Hurme aloittaa työt Sp-Kodissa 1.11.2016, eli samana päivänä, kun uusi toimitusjohtaja Jukka Rantanenkin.

– Olen erittäin motivoitunut tarttumaan uuteen tehtävääni ja odotan kovasti yhteistyötä Jukka Rantasen kanssa.


Säästöpankki on Suomen vanhin pankkiryhmä, jonka asiakkaana on 470 000 suomalaista kotitaloutta, pk-yritystä tai maatilataloutta. Asiakkailleen Säästöpankkiryhmä tarjoaa kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palvelut. Säästöpankkiryhmään kuuluu 23 Säästöpankin lisäksi Sp-Rahastoyhtiö, Sp-Henkivakuutus, Säästöpankkien Keskuspankki Suomi Oyj, kiinteistönvälitysketju Sp-Koti ja Säästöpankkiliitto Osk. Säästöpankkiryhmä työllistää noin 1200 ihmistä eri puolilla Suomea.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>