Viimeisimmät julkaisut

Sohvi Rajamäki Schneider Electricin Baltian maajohtajaksi

Kauppatieteiden maisteri ja diplomi-insinööri Sohvi Rajamäki on nimitetty Schneider Electricin Baltian maajohtajaksi ja globaaleista laitevalmistajista vastaavaksi johtajaksi 1.7.2016 alkaen.

Sohvi vastaa tehtävässään Schneider Electricin kaikkien liiketoimintayksiköiden tuote- ja palvelutarjooman kattavasta liiketoiminnasta Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Sohvin tehtävänä on kasvattaa Schneider Electricin markkinaosuutta Baltian maissa hyödyntämällä yrityksen monipuolista tuote- ja palveluvalikoimaa sekä tiivistämällä yhteistyötä yrityksen kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa. Lisäksi Sohvi vastaa suurista kansainvälisistä laitevalmistaja-asiakkuuksista.

Sohvi Rajamäki on nimitetty Schneider Electricin Baltian maajohtajaksi ja globaaleista laitevalmistajista vastaavaksi johtajaksi

Sohvi Rajamäki on nimitetty Schneider Electricin Baltian maajohtajaksi ja globaaleista laitevalmistajista vastaavaksi johtajaksi

”Globaalilla tuote- ja palveluvalikoimallamme on paljon tarjottavaa Baltian maissa sijaitseville yrityksille. Schneider Electric on teollisen internetin edelläkävijä, ja olemme hyödyntäneet verkkoteknologiaa ja koneiden välistä kommunikaatiota jo kauan ennen kuin siitä alettiin puhua teollisena internetinä. Toisiinsa kytkettyjen ja energiatehokkaiden ratkaisujen kysyntä kasvaa voimakkaasti Baltian maissa niiden infrastruktuurin kehittyessä. Tavoitteeni on varmistaa, että voimme Baltiassa tavoittaa entistä enemmän asiakkaita, jotka haluavat parantaa tehokkuuttaan ja saavuttaa säästöjä”, Rajamäki kertoo.

Schneider Electric on maailman johtavia integroitujen ja tehokkuutta parantavien ratkaisujen toimittajia muun muassa energianjakelun, teollisuusautomaation, konesaliratkaisujen ja kiinteistönhallintajärjestelmien sektoreilla. Yritys investoi 5 % liikevaihdostaan tutkimus- ja kehitystoimintaan voidakseen tarjota parhaita energianhallinnan ja automaation innovaatioita.

”Aiemmassa tehtävässäni Schneider Electricin Industry-liiketoiminnasta vastaavana johtajana olen itse voinut todeta, miten paljon yritys panostaa innovaatioihin ja tutkimukseen voidaakseen tarjota lisäarvoa asiakkailleen. Tämä on vahvuutemme myös Baltian markkinoilla. Oman mausteensa tehtävään tuovat myös Baltian maiden erityispiirteet. Jokaisessa maassa on oma kielensä ja kulttuurinsa. Uuden tehtävän haltuunotossa on hyötyä kansainvälisestä kokemuksestani asiakas- ja tiimityön parissa”, Sohvi sanoo.

Sohvi jatkaa työskentelyä Schneider Electricin Suomen pääkonttorilla ja jakaa työaikansa Baltian maiden kesken. Hän siirtyy uuteen tehtäväänsä Schneider Electricin Industry-liiketoiminnasta vastaavan johtajan tehtävästä, missä hänen tehtävänään oli auttaa yrityksen teollisuusasiakkaita hyödyntämään älykästä teknologiaa teollisuuden energianhallinnassa ja automaatiossa entistä paremmin. Sohvilla on vahva kansainvälinen bisneskokemus Nokialla ja Nokia Siemens Networksillä, missä hänen erikoisosaamisalueenaan oli tietoliikenneverkkoihin liittyvä liiketoiminta.

Tietoa Schneider Electricistä
Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2015 yrityksen liikevaihto oli noin 27 miljardia euroa. Yrityksemme yli 160 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. www.schneider-electric.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>