Viimeisimmät julkaisut

Skanska rakentaa Oulun Höyhtyälle kerrostalon

Skanska rakentaa Oulun Höyhtyälle nelikerroksisen asuintalon, johon tulee yhteensä 46 uutta kotia

Havainnekuva: Skanska Oulun Mega

Asuinkerrostalo valmistuu entisen Ylen toimitalon paikalle Hanhitielle.

As. Oy Oulun Megan ennakkomarkkinointi on juuri alkanut ja rakentamisen on tarkoitus alkaa syksyllä, jolloin uudet kodit ovat muuttovalmiit syksyllä 2018.

”Suosittu Höyhtyän asuinalue tiivistyy lähivuosina uusilla kerrostaloilla. Oulun Mega sijoittuu Höyhtyällä ihanteelliselle paikalle vain kilometrin päähän Oulun keskustasta. Talo rakennetaan aivan Karjasillan kirkon viereen, vastapäätä tunnelmallista Selvaag-rivitalojen korttelia”, kertoo hankekehitysjohtaja Jukka Harjunpää Skanskasta.

”Rauhalliselle paikalle puistojen keskelle rakennettava kerrostalo tarjoaa monenlaisia koteja erilaisiin elämäntilanteisiin. Vaihtoehtoja löytyy näppärästä 31 neliön yksiöstä 72 neliön kolmen huoneen saunalliseen kotiin. Jokainen koti jatkuu isolle lasitetulle parvekkeelle”, kuvailee Harjunpää.

Talon kellarikerrokseen tulee kuivaushuone, ulkovälinevarasto ja huoneistokohtaiset varastot. Lisäksi tarjolla on erikseen ostettavaksi lisävarastoja.

Autoille on 32 paikkaa autohallissa ja 3 vieraspaikkaa pihalla. Autohallipaikat myydään omina osakkeinaan. Pihalla on myös pyöräkatos, pihavarasto sekä jätteille syväkeräyspiste. Nämä tulevat yhteiskäyttöön samalle tontille myöhemmin rakennettavan As. Oy Oulun Ulan kanssa.

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>