Viimeisimmät julkaisut

Skanska myy Aviabulevardi II -toimistotalon Niamille

Skanska Commercial Development Finland on sopinut Vantaan Aviapoliksessa sijaitsevan Aviabulevardi II -toimistotalon myynnistä Niam AB:lle. Skanskan osuus kaupan arvosta on noin 30 miljoonaa euroa.

Aviabulevardi II, julkisivu. Kuva: Mikael Lindén, JML Studio Oy Ab

Marraskuussa 2018 valmistunut Aviabulevardi II on Skanskan toinen toimitilahanke Aviapoliksessa. Kiinteistön kaikki tilat on vuokrattu. Kehäradan Aviapolis-aseman yhteydessä sijaitsevat myös Skanskan kehittämät Clarion Helsinki Airport -hotelli sekä Aviabulevardi I -toimistotalo, joka on myös Niam AB:n omistuksessa.

”Olemme erittäin ylpeitä projektistamme, jossa yhdistyvät ympäristötehokkaat ratkaisut kuten maalämpö ja aurinkopaneelit sekä ainutlaatuinen sijainti Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. Sekä vuokralaisia että sijoittajia kiinnostavat modernit, toimivat ja energiatehokkaat tilat”, sanoo Skanska CDF Oy:n toimitusjohtaja Martin Kron.

Aviabulevardi II:ssä on noin 8 000 neliömetriä modernia toimistotilaa. Tilat on suunniteltu LEED®-ympäristösertifikaattijärjestelmän kultatason vaatimusten mukaisesti. Käyttäjille ympäristöratkaisut näkyvät kustannussäästöinä muun muassa erinomaisen sisäilman laadun, energiatehokkuuden, yleisen viihtyvyyden sekä tehokkaan tilasuunnittelun ansiosta.

“Uskomme vahvasti, että tämän sijainnin ja nykyaikaisten toimistotilojen sekä alueen laajenevan palvelutarjonnan yhdistelmä tarjoaa vuokralaisille houkuttelevan paketin. Pidämme Helsingin seudun toimistomarkkinoita kiinnostavina ja jatkuvasti kehittyvinä”, sanoo Niamin toimitusjohtaja Fredrik Jonsson.

Aviabulevardi II:n vuokralaisia ovat muun muassa Kuehne+Nagel, Aava Terveyspalvelut Oy sekä Adven.

Aviapolis on pääkaupunkiseudun nopeimmin kasvava yrityskeskittymä. Aviapoliksen aseman ympäristöön on suunnitteilla asuntoja noin 2 000 ihmiselle. Työpaikkoja alueelle syntyy arviolta noin 15 000. Aviapoliksen arvioidaan olevan kokonaisuudessaan valmis 10−15 vuoden kuluttua.

Lue lisää Aviabulevardi II:sta Projektiuutisten artikkelista

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>