Viimeisimmät julkaisut

Skaala muuttaa konsernirakennettaan

Skaala muuttaa konsernirakennettaan ja samalla yhtiöiden nimet päivitetään vastaamaan terävämmin niiden toimintoja.

Skaala selkeyttää konsernirakennettaan kokoamalla kaikki yhtiöt konsernin emoyhtiön suoraan omistukseen. Uusi emoyhtiö on Skaala Group Oy. Skaalan neljä maayhtiötä vastaavat myynti- ja palvelutoiminnoista Suomessa, Ruotsissa, Venäjällä ja Iso-Britanniassa. Tuotantoyhtiöt fuusioidaan yhdeksi juridiseksi kokonaisuudeksi Skaala Production Oy:ksi.

Muutoksen yhteydessä muutetaan yhtiöiden nimet vastaamaan niiden harjoittamia toimintoja. Suomen myynti- ja palveluyhtiö Skaala Ikkunat ja Ovet Oy nimetään Skaala Oy:ksi. Suomen maayhtiön uusi nimi laajenee kattamaan koko Skaalan tuote- ja palvelutarjonnan. Skaalan brändi tunnetaan tänä päivänä laajasta Cleantech-ratkaisujen tarjoomasta konsernin tuotteiston laajennettua energiatehokkaista ikkunoista ja ovista muihinkin julkisivu-, ilmanvaihto- ja sisäilmaratkaisuihin.

Vastaavasti tuotantoyhtiön (ent. Skaala Oy) nimi muutetaan Skaala Production Oy:ksi, johon vuodenvaihteessa fuusioidaan muut tuotantoyhtiöt eli Skaala Karmit Oy, Skaala Lasinjalostus Oy ja Skaala Parveketekniikka Oy. Tukitoiminnot keskitetään uuteen konsernin emoyhtiöön Skaala Group Oy:öön. Konsernin toimitusjohtaja on Markku Hautanen ja hallituksen puheenjohtaja Hannu Hautanen.

Muutos astui voimaan 1.1.2016.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>