Viimeisimmät julkaisut

Sitowise osti Insinööritoimisto Jorma Väänänen Oy:n

Sitowise Oy on hankkinut tamperelaisen rakennuttamis- ja valvontapalvelua tarjoavan Insinööritoimisto Jorma Väänänen Oy:n liiketoiminnan. Hankinta vahvistaa edelleen yhtiön palvelutarjontaa Pirkanmaan alueella. Sitowise tarjoaa nyt kokonaisvaltaiset talo- ja infrarakentamisen suunnittelu- ja konsultointipalvelut paikallisesti Tampereelta 140 asiantuntijan voimin.

Kuva: sitowise.com

”Liiketoimintakaupan myötä saamme Pirkanmaan alueelle entistä kattavamman palvelutarjonnan niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaillemme. Tarjoamme nyt kaikki uudisrakentamisen tekniset suunnittelupalvelut, kokonaisvaltaiset korjausrakentamisen suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut sekä rakennuttamisen palvelut, kaikki paikallisesti Tampereelta”, aluejohtaja Jouni Huura kertoo.

Vuodesta 1987 toiminut Insinööritoimisto Jorma Väänänen Oy on erikoistunut rakennuttamis- ja projektinvalvontapalveluihin Etelä-Suomen alueella. Yhtiön osaaminen palvelee laajaa asiakasjoukkoa niin talonrakennus- kuin infrahankkeissakin. Yhtiön osaava ja kokenut seitsemän hengen henkilökunta jatkaa entisissä tehtävissään Sitowisen palveluksessa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>