Viimeisimmät julkaisut

Sitowise ostaa jakeluasemia suunnittelevan Oy PN-Line Ltd:n liiketoiminnan

Sitowise vahvistaa palveluntarjontaansa polttonesteiden jakeluasemien suunnitteluun ja lupaprosesseihin erikoistuneen suunnittelutoimiston Oy PN-Line Ltd:n liiketoiminnalla.

Kuva: pnoy.com

Vuonna 1990 perustetulla PN-Linellä on vahva ja pitkä kokemus polttonesteiden jakelun ja varastoinnin suunnittelusta, rakennuttamisesta, laadunvarmistuksesta ja ympäristöhallinnasta koko Suomessa. Se on erikoistunut myös viranomaisasiointiin ja koulutukseen sekä luonut oman rekisteröidyn Benviron© – tuotteen ympäristöseurantaan ja -tarkkailuun.

Sitowise on aiemmin toiminut asiantuntijana ja suunnittelijana erilaisissa polttonesteiden jakeluun ja varastointiin liittyvissä projekteissa. Kaupan myötä yhteistyötä asiakkaiden kanssa päästään syventämään entisestään.

”PN-Linen ja Pasi Niemisen mukaantulo osaksi Sitowiseä vahvistaa osaamistamme ja tarjontaamme jakeluasemien ja polttonesteiden varastoinnin rakentamisen ja ympäristöasioiden hallintaan liittyvien palvelujen tuottajana. PN-Linen palvelut ovat ainutlaatuisia ja Pasi Niemisestä saamme joukkoomme erittäin kokeneen ja asiakkaiden keskuudessa arvostetun huippuosaajan. Yhdistämällä tämä kokemus ja osaaminen Sitowisen jo ennalta vahvaan ja kasvavaan palvelutarjontaan voimme palvella energia-alan toiminnanharjoittajia ja polttonesteitä varastoivia tahoja erittäin kattavasti”, Sitowisen Ympäristö- ja kaupunkikehitystoimialan ympäristöpalvelujohtaja Tuomas Lukkari sanoo.

”Tavoitteemme on ollut olla asiakkaille täyden palvelun luotettava kumppani ja etsiä aina kaikkien osapuolten kannalta paras mahdollinen lopputulos. Tämä ajatusmalli jatkuu luontevasti osana Sitowiseä. Samalla saamme uusia mahdollisuuksia parantaa toimintaa ja tuoda osaamisemme mukaan laajempiin ja monipuolisempiin hankkeisiin. Samalla pääsen siirtämään tämän osaamisen Sitowiselle”, PN-Line:n toimitusjohtaja Pasi Nieminen kertoo.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>