Viimeisimmät julkaisut

Sitowise laajentaa Ruotsiin yrityskaupalla

Sitowise on hankkinut ruotsalaisen Byggnadstekniska Byrån Sverige AB:n koko osakekannan. Byggnadstekniska Byrån on rakennesuunnitteluun ja geotekniikkaan keskittynyt suunnittelu- ja konsultointitoimisto, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1911 asti.

Vahvistuminen Pohjoismaissa ja laajentuminen alueen suurimmalle suunnittelu- ja konsultointimarkkinalle Ruotsiin on keskeinen osa Sitowisen strategiaa.

Kuva: Byggnadstekniska Byrån Sverige, btb.se

”Byggnadstekniska Byrån Sverige AB:lla on vahva brändi, osaavat asiantuntijat ja pitkät asiakassuhteet, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin Sitowisen strategiselle laajentumiselle Pohjoismaissa. Yhdistämällä voimamme molemmille yhtiöille avautuu merkittäviä mahdollisuuksia kasvaa ja laajentaa palvelutarjontaa Ruotsin markkinassa. Kun Sitowise-konsernin laaja osaaminen suunnittelu- ja konsultointipalvelujen tarjoamisessa, yritysostojen kautta kasvamisessa ja palvelutarjonnan laajentamisessa yhdistetään Byggnadstekniska Byrån Sverige AB:n vahvaan markkina-asemaan omalla liiketoiminta-alueellaan, tuloksena on voittoisa kombinaatio”, Sitowisen vt. toimitusjohtaja Pekka Eloholma toteaa.

”Sitowise on meille vahva kumppani, jonka avulla voimme jatkaa onnistunutta kasvuamme ja palvelutarjonnan edelleen kehittämistä. Meillä on yhteinen näkemys tulevaisuuden suunnasta ja ymmärrys paikallisuuden, korkean asiantuntijuuden sekä laadun tärkeydestä liiketoiminnassamme. Uskon, että voimien yhdistäminen luo hyvät edellytykset hyödyntää toistemme osaamista sekä kokemusta ja siten tarjota entistä parempia palveluita asiakkaillemme”, Byggnadstekniska Byrån Sverige AB:n toimitusjohtaja Erik Löb täydentää.

Byggnadstekniska Byrån Sverige AB:n pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja yhtiössä työskentelee 140 rakennesuunnittelun ja geotekniikan ammattilaista neljässä kaupungissa. Yhtiö on vahvassa ja kannattavassa kasvussa; vuonna 2018 sen liikevaihto oli noin 160 miljoonaa kruunua.

Yhdistymisen jälkeen Sitowise-konsernin asiakkaita palvelee lähes 1 700 rakennetun ympäristön asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Latviassa, Virossa ja Puolassa. Byggnadstekniska Byrån jatkaa toimintaansa omalla nimellään ja brändillään Sitowisen tytäryhtiönä. Yhtiön toimitusjohtaja Erik Löb, muut avainhenkilöt ja työntekijät jatkavat kaikki nykyisissä tehtävissään.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>