Viimeisimmät julkaisut

Sisätilojen akustinen suunnittelu nyt helposti kestävän kehityksen mukaisesti

Akustisten kattojen valmistaja ROCKFON® on tuottanut verkossa toimivan työkalun, jonka avulla voi tehdä kestävän kehityksen mukaisia valintoja helposti.

ROCKFONin yleisimmin käytettyjen tuotteiden selosteet kertovat, miten tuote täyttää kestävän kehityksen vaatimukset esimerkiksi BREEAM-, LEED- ja DGNB-sertifiointien kannalta.

ROCKFONin akustiset levyt valmistetaan valvotuissa tehdasolosuhteissa. Levyjen perusmateriaali on kivi. Ne ovat paitsi hyvin ääntä eristäviä myös turvallisia palo- ja vesivahinkojen kannalta.

Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti arkkitehdeille, suunnittelijoille, rakennuttajille ja kiinteistöjen omistajille. Verkkopalvelusta ROCKFONin asiakkaat löytävät tarvitsemiaan tietoja, mutta yhdessä ROCKFONin edustajien kanssa voidaan hakea innovatiivisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Tuotetietoja voi käyttää myös dokumentaationa.

ROCKFONin akustisten tuotteiden avulla saadaan esimerkiksi koulujen, työpaikkojen ja sairaaloiden sisätiloista viihtyisimpiä.

– ROCKFONin päivitettävillä tuoteselosteilla sitoudumme kestävään kehitykseen. Ei ole mitään järkeä rakentaa kaikkein vihreimmillä materiaaleilla, jos akustiikka ei ole kunnossa. Rakennus ei ole kestävän kehityksen mukainen, jos koululaiset eivät kuule opettajan puhetta, työntekijät eivät pysty keskittymään tai sairaalan potilaat lepäämään, sanoo kestävästä kehityksestä vastaava Christian J. Kofod ROCKFONilta.

ROCKFON on johtava kivivillasta valmistettuja alakatto- ja seinäratkaisuja valmistava kansainvälinen yritys, joka on toimii myös Suomessa.


Lisätietoja

ROCKFON Suomi
www.rockfon.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>