Viimeisimmät julkaisut

Sirocco HD tuo 522 kuitua mikrokanavaan

Prysmian Groupin uusi Sirocco HD lyö mikrokanavakaapeleiden ennätyksiä jopa 552 kuidun määrällään. Sen BendBrightXS 200 -kuidut ja PicoTube-teknologia ottavat kaiken kapasiteetin irti 14/10 mm:n putkesta.

Kuva: Prysmian Group

PicoTube-teknologia mahdollistaa 20 % tähänastista pienemmät mikrokanavaratkaisut. Sen avulla pystytään asentamaan enemmän kuituja kanaviin, mikä pienentää asennus- ja materiaalikustannuksia sekä ympäristöjalanjälkeä.

Sirocco HD -kaapeli on tarjolla kuitumäärillä 552, 432, 288, 192 ja 96. Uutuus muodostaa yhdessä muiden Prysmian Groupin mikrokanavakaapeleiden kanssa tuoteperheen, johon kuuluu myös edistyksellinen EaseNetXS-mikrokanavajärjestelmä.

Lisätiedot: Petri Utulahti, tuotepäällikkö, Prysmian Group Finland Oy, puh. 010 566 3439, etunimi.sukunimi@prysmiangroup.com www.prysmiangroup.fi

Esimerkki tuotteesta: 522-kuituinen Sirocco HD sähkönumero 0241907

Prysmian Group tarjoaa markkinoiden laajimman kaapelivalikoiman Suomessa. Prysmian Group Finland Oy:n henkilöstön määrä on 500, ja sillä on tehtaat Kirkkonummen Pikkalassa ja Oulun Ruskossa. Prysmian- ja Draka-tuotteet ovat luoneet yhtiölle edelläkävijän aseman korkean teknologian kaapeliratkaisujen tarjoajana.

Prysmian Group on maailman johtava energia- ja telekaapeleiden sekä kaapelijärjestelmien toimittaja. Sen liikevaihto on yli 11 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 30 000. Konsernilla on 112 tuotantolaitosta yli 50 maassa. Prysmian Group on listattu Milanon pörssiin.

www.prysmiangroup.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>