Viimeisimmät julkaisut

Schaeffler valitsi Wapicen ratkaisun IoT-alustakseen

Auto- ja muun teollisuuden toimittaja Schaeffler Group on valinnut Wapicen IoT-TICKET®-ratkaisun globaaliksi IoT-alustakseen.

Schaeffler Optime -palvelu toimii Wapicen alustalla. Kuva: Schaeffler

Schaeffler toi markkinoille uuden Optime-kunnonvalvontaratkaisun kone- ja laiteteollisuuden huoltoon ja kiinteistön ylläpitoon.  Ratkaisu käyttää pilveen kytkettyjä akkukäyttöisiä, langattomia antureita, jotka hyödyntävät mesh-verkkoa. Ratkaisussa voidaan helposti integroida useita satoja laitteita päivässä.

Wapice sanoo sen kehittämän IoT-TICKET® -alustan mahdollistavan tuotantotasoisten IoT-sovellusten luomisen helposti ja nopeasti.

“Valitsimme IoT-TICKET®in, koska se on todistetusti tehokas teollisuuden IoT-alusta, jota on helppo mukauttaa tarpeisiimme ja jonka liiketoimintamalli sopii hyvin ratkaisu- ja palveluliiketoimintaamme”, kertoo Schaefflerin Ecosystem and Partners Program Manager Richard Haagensen.

“Wapice on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön, sillä se on loistava esimerkki yhteisinnovoinnista. IoT-TICKET®in ja palveluidemme avulla Schaeffler on pystynyt muuttamaan ideat konkreettisiksi tuotteiksi, joilla on globaali vaikutus”, Wapicen toimitusjohtaja Pasi Tuominen toteaa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>