Viimeisimmät julkaisut

Savon Controlteam siirtyi Sweco-brändin alle

Kuopiossa toimiva Insinööritoimisto Savon Controlteam Oy fuusioitui 1.9.2016 Sweco-konserniin ja siirtyi Sweco-brändin alle. Samalla yhtiön nimi muuttui Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:ksi. Kuopion seudulla toimii näin entistäkin vahvempi ja yhtenäisempi Sweco, jossa työskentelee yli sata alan parasta osaajaa.

Nimenmuutoksen myötä Savon Controlteamin asiantuntijat muuttivat samoihin toimitiloihin muiden Sweco-yhtiöiden kanssa Kuopion Technopoliksen Microkadun kampukselle. Saman katon alta löytyvät nyt asiantuntijapalveluiden lisäksi rakennetekniikan, teollisuuden, talotekniikan sekä ympäristön ammattilaiset.

”Olemme toimineet 20 vuotta pääosin Kuopiossa ja Pohjois-Savon alueella. Vuoden 2014 keväästä olemme kuuluneet Sweco-konserniin. Nyt tapahtuneen fuusion myötä olemme osa Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:tä ja tulemme myös ulkoisesti näkymään Swecona. Vaikka nimi vaihtuu, kaikki asiakkaillemme tutut yhteyshenkilöt pysyvät ennallaan. Itse toimin jatkossa Sweco Asiantuntijapalveluiden Kuopion tulosyksikön johtajana”, Insinööritoimisto Savon Controlteam Oy:n toimitusjohtaja Seppo Höyhtyä toteaa.

”Fuusio ja muutto yhteisiin tiloihin muiden Kuopion alueen swecolaisten kanssa tehostaa toimintaamme edelleen. Pystymme yhdessä tarjoamaan entistä monipuolisempia ja vahvempia korjausrakentamiseen liittyviä palveluja ja kokonaisuuksia asiakkaillemme. Osana Swecoa pystymme palvelemaan paremmin myös asiakkaitamme Itä- ja Keski-Suomen alueella.”


Sweco Finland on Suomen johtava rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntijayritys. Tuotamme asiakkaillemme insinöörien, arkkitehtien ja ympäristöasiantuntijoiden yhteistyönä laadukkaita ja kannattavia ratkaisuja, jotka edistävät yhteiskunnan kestävää kehitystä.

Sweco Finland on osa kansainvälistä Sweco-konsernia. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta lähes 2000 työskentelee Suomessa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>