Viimeisimmät julkaisut

Sansian toimitusjohtaja vaihtuu

Hankintayhtiö Sansian toimitusjohtaja Jarkko Mattila jättää tehtävänsä ja siirtyy elokuun alusta rakennustoimialalle.

Jarkko Mattila siirtyy Sansian toimitusjohtajan tehtävästä RP-Karmi Oy:n toimitusjohtajaksi. Kuva: Sansian vuosikertomus 2018

Vuodesta 2012 julkisten hankintojen vetovastuussa ja toimitusjohtajan tehtävässä toiminut Jarkko Mattila on irtisanoutunut Sansia Oy:n palveluksesta. Mattila siirtyy rakennusalalle, kuopiolaisen RP-Karmi Oy:n toimitusjohtajaksi ja yhdeksi kolmesta yrittäjästä.

–Yrittäjyys on kiinnostanut minua jo pitkään ja nyt keväällä tilaisuus siihen avautui. Joskus tulee vastaan mahdollisuuksia, joita ei voi jättää käyttämättä, Mattila sanoo.

Sansia on viimeisten vuosien aikana kasvanut voimakkaasti ja sillä on tällä hetkellä jo yli sata omistaja-asiakasta; kuntia, kuntayhtymiä, sairaanhoitopiirejä, energiayhtiöitä ja muita julkisyhteisöjä eri puolilta Suomea. Yhtiön toimintakenttä on laajentunut hankintapalvelujen lisäksi myös liikennepalvelujen tuottamiseen.

–Aloittaessani kahdeksan vuotta sitten silloisen IS-Hankinnan toimitusjohtajana omistaja-asiakkaita oli reilu parikymmentä ja henkilöstöä viitisentoista. Sansia on hyvässä kasvuvauhdissa ja yhtiössä on nyt lähes 50 hengen osaava ja ammattitaitoinen porukka. Tätä kokonaisuutta on ollut hienoa rakentaa yhdessä sitoutuneen henkilöstön kanssa, mutta nyt on minun aikani tehdä jotain muuta, Mattila sanoo.

–Yhteistyö Mattilan kanssa on ollut erittäin toimivaa ja hedelmällistä myös hallituksen näkökulmasta. Toimitusjohtajan muutoksessa on hyvä kuitenkin nähdä myös mahdollisuus Sansian osalta, toteaa yhtiön hallituksen puheenjohtaja, Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin henkilöstö- ja hallintojohtaja Janne Niemeläinen.

Uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy kesäkuussa ja tavoitteena on saada rekrytointi päätökseen tulevan syksyn aikana. Elokuun alusta toimitusjohtajan tehtävää hoitaa asiakkuusjohtaja Juha Luukkonen.

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Jarkko Mattila, jarkko.mattila@sansia.fi puh. 044 718 2901
hallituksen puheenjohtaja Janne Niemeläinen, janne.niemelainen@kuh.fi puh. 044 717 9460

www.sansia.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>