Viimeisimmät julkaisut

Sammutinhuolto Tiisjärvi osaksi Presto-konsernia

Presto Paloturvallisuus Oy on laajentunut Etelä-Pohjanmaalle ostamalla Sammutinhuolto Tiisjärvi Oy:n Seinäjoelta. Presto Paloturvallisuus on osa ruotsalaista Presto-konsernia.

Sammutinhuolto Tiisjärvi jatkaa toimintaa nykyisellä henkilöstöllään Seinäjoen Runkotiellä, jossa yritys on palvellut asiakkaitaan jo yli 30 vuoden ajan. Operatiivisesta toiminnasta vastaavat Preston aluejohtaja Harri Pitkänen sekä Sammutinhuolto Tiisjärven huoltopäällikkö Jari Tiisjärvi. Uudeksi toimitusjohtajaksi nimitetään Preston toimitusjohtaja Jari Kortelainen.

”Olen vakuuttunut siitä, että Sammutinhuolto Tiisjärvi ja Presto pystyvät yhdessä tarjoamaan asiakkaille entistä laajempaa palvelua ja uusia ratkaisuja paloriskien hallintaan liittyvissä haasteissa. Olemme erittäin iloisia voidessamme nyt toivottaa Sammutinhuolto Tiisjärven työntekijät tervetulleiksi Presto-perheeseen. Saamme lisää asiantuntemusta sekä uutta energiaa ja voimaa Etelä-Pohjanmaalle”, Jari Kortelainen kertoo.

”Liittyminen osaksi Presto-perhettä tuntuu erittäin hyvälle ja on luonnollinen seuraava askel yritykselle ja sen kasvulle. Asiakkaamme saavat jatkossa meiltä laajemman paloturvallisuusalan palvelu- ja tuotevalikoiman”, sanoo Sammutinhuolto Tiisjärven omistaja Jari Tiisjärvi.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>