Viimeisimmät julkaisut

Samer Halabi KONE Oyj:n Aasian ja Tyynenmeren alueen johtajaksi

Samer Halabi on nimitetty KONE Oyj:n Aasian ja Tyynenmeren alueesta vastaavaksi johtajaksi ja KONEen johtokunnan jäseneksi 1. toukokuuta 2021 alkaen. Hänen asemapaikkansa tulee olemaan Singapore, ja hän raportoi toimitusjohtaja Henrik Ehrnroothille. Aasian ja Tyynenmeren alue kattaa KONEen liiketoiminnan tällä maantieteellisellä alueella Kiinaa lukuun ottamatta.

Samer seuraa tehtävässään Axel Berklingiä, joka on nimitetty KONEen Keski- ja Pohjois-Euroopan aluejohtajaksi, kuten aiemmin on tiedotettu.

Samer on toiminut KONEen Lähi-idän ja Afrikan aluejohtajana vuodesta 2010 lähtien. Hän aloitti uransa KONEella vuonna 2001, ja on toiminut useissa johtotehtävissä ko. alueella, muun muassa KONEen Qatarin maajohtajana ja jakeluliiketoiminnasta vastaavana johtajana. Hän on valmistunut insinööriksi Aleppon Yliopistosta Syyriasta.

– Olen erittäin iloinen voidessani toivottaa Samerin tervetulleeksi johtokuntaan vetämään Aasian ja Tyynenmeren aluetta. Samer on menestyksekkäästi johtanut Lähi-idän ja Afrikan alueorganisaatiotamme yli vuosikymmenen. Tänä aikana KONE on kasvanut keskikokoisesta yrityksestä markkinajohtajaksi useissa ko. alueen maissa. Samer on esimerkillään rakentanut vahvoja tiimejä ja vahvistanut entisestään vastuullista ja asiakaslähtöistä kulttuuria, kertoo KONEen toimitusjohtaja Henrik Ehrnrooth.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>