Viimeisimmät julkaisut

Salla Saikkonen tehdaspäälliköksi Parman Nummelan tehtaalle

Rakennusinsinööri Salla Saikkonen on nimitetty Parman Nummelan tehtaan tehdaspäälliköksi toukokuun alusta lukien. Hän siirtyi tuotannon johtotehtäviin yhtiön myyntipäällikön paikalta.

Salla Saikkonen. Kuva: Parma Oy

Saikkonen on toiminut Parmalla myyntitehtävissä syksystä 2015 alkaen. Hänellä on kokemusta hankintatehtävistä myös rakennusliike PEABilla ja tuotannon työnjohtotehtävistä Lujabetonilla.

”Tartun uusiin haasteisiin luottavaisesti. Uskon, että Nummelan tehtaan kokenut henkilöstö ottaa minut vastaan hyvin. Konkreettinen käytännön tekeminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja tässä on paljon sellaista paluu juurille -fiilistä”, Saikkonen toteaa.

”Sallalla on vahva kokemus rakentamisesta ja hän on varmasti tottunut miehisen alan toimintatapoihin. Nummela on suurin toimitilarakentamisen tuotteisiin keskittynyt yksikkömme ja uskomme vahvasti, että Sallalla on paljon annettavaa tehtaan ohjaamisessa ja kehittämisessä”, sanoo Parman tuotantojohtaja Anssi Vartiainen.

Rakennusalalla naiset ovat selkeä vähemmistö, mutta Parmalla heitä on keskimääräistä enemmän ja Saikkosen nimityksen myötä myös tuotannon johtotehtävissä.

”Meillä on myynnissä ja projektinhallinnassa paljon osaavia naisia ja on korkea aika saada tuotannon työnjohtoonkin lisää naisenergiaa. Olen saanut paljon positiivista palautetta kollegoilta ja se antaa puhtia uuden pestin aloittamiseen”, Saikkonen kiittelee.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>