Viimeisimmät julkaisut

Safetum laajentaa Ruotsiin

Yrityksen tarkoituksena on hyödyntää tekoälyä ja digipohjaisia palveluratkaisuja pohjoismaisten kiinteistöjen ja yrityksien vahinkojen ja onnettomuuksien ehkäisyssä sekä kymmenkertaistaa asiakkaiden säästöt ennalta ehkäisemällä vahinkoja ja onnettomuuksia

Kuva: Safetum/Tukholma

– On hienoa olla mukana rakentamassa pohjoismaista kasvutarinaa ja tuntuu upealta kehittää palvelukonseptia yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme etuoikeutettuja ja erittäin kiitollisia tästä mahdollisuudesta, kertoo Safetum Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Jurvelin.

– Suomeen verrattuna Ruotsin SBA-järjestelmä (Systematiskt brandskyddsarbete) on askeleen edellä lainsäädännön ja turvallisuustoimenpiteiden vaikuttavuuden osalta, tämä tukee palveluliiketoimintamme ideologiaa, kuvaa Jurvelin.

– Viemme Pelastusvalvoja –palvelumme yhä lähemmäksi asiakkaitamme sekä vakuutusmarkkinoita. Tuomme konseptiimme digipohjaisia vahinkojen hoitoon ja tapaturmien käsittelyyn liittyviä palveluita sekä teknisiä ratkaisuja, jatkaa Jurvelin.

– Olemme entistä lähempänä sitä päivää, kun kehittämämme tekoäly ennustaa ja arvioi automaattisesti mahdollisia vahinkoja sekä tapaturmia yrityksissä ja kiinteistöissä, kertoo Safetumin operatiivinen johtaja Teemu Kajava. Tulemme yhdistämään palveluumme anturiteknologiaa, minkä avulla yhdessä asiakkaidemme kanssa pystymme seuraamaan paloturvallisuuslaitteita ja analysoimaan riskitietoa reaaliajassa mobiilipalvelullamme. Tämä tulee muuttamaan käsityksemme riskien ennaltaehkäisystä ja niiden hallinnasta, kertoo Safetumin operatiivinen johtaja Teemu Kajava.

– Tavoitteenamme on, että asiakkaamme voivat välttyä vahinkojen ja tapaturmien aiheuttamilta kuluilta sekä vahingoilta. Olemme arvioineet, että säästämme Suomessa asiakkaidemme rahaa vuosittain arviolta 10 miljoonaa euroa ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina. Pohjoismaissa tavoitteenamme on kymmenkertaistaa asiakkaidemme säästöt luomalla turvallisempaa työ- ja asuinympäristöä, päättää Jurvelin.

Safetum on yrityksien työturvallisuuteen ja kiinteistöjen pelastusturvallisuuteen erikoistunut pohjoismainen palveluyritys. Yrityksessämme työskentelee lähes 20 pelastus- ja työturvallisuuden ammattilaista. Pelastusvalvoja –palvelullamme huolehdimme tuhansien yrityksien ja kiinteistöjen turvallisuudesta. Säästämme vuosittain asiakkaidemme rahaa arviolta 10 milj.€ ennaltaehkäistyinä vahinkoina ja onnettomuuksina.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>