Viimeisimmät julkaisut

Rudus, Betomik ja Bermanto yhteistyöhön betonilattioiden rakentamisessa

Rudus Oy, Betomik Oy ja Bermanto Oy ovat allekirjoittaneet viisivuotisen sopimuksen yhteistyöstä valmisbetonitoimitusten, pumppauksen ja lattiaurakoinnin kokonaisuudessa.

Yhteistyössä on voimaa. Allekirjoitustilaisuuden päätteeksi tyytyväisinä (alkaen vasemmalta) Ari Simola (Bermanto), Olli Aho (Bermanto), Mikko Ikonen (Betomik) sekä Mikko Vasama (Rudus).

Tehdyn sopimuksen mukaan Betomik ostaa Bermannon pumppauskaluston kokonaan, Betomik huolehtii jatkossa Bermannon valujen pumppaukset, Rudus toimittaa valmisbetonit Bermannon kohteissa, Bermanto toimii kuitutoimittajana Rudukselle (teräs- ja muovikuidut sekä mitoituspalvelu) ja kaikki sitoutuvat tekniseen yhteistyöhön ja betonimateriaalien kehitystyöhön.

– Yhteistyö mahdollistaa pitkäjänteisen kehitystyön betonilattioissa, missä tuotteistaminen ja kehitys on ollut viimeisen kymmenen vuoden aikana vähäistä, Ruduksen liiketoimintajohtaja Mikko Vasama kertoo.

– Rudus pystyy omalla vahvalla betoniosaamisellaan tuomaan resursseja kehitystyöhön sekä kehittämään lattiabetoneita myös sideaineiden ja kiviainesten suhteen entistä nopeammalla tahdilla. Esimerkiksi Ruduksen LUX-lattiabetonin kehitys on lähtenyt Bermannon kautta ja heidän asiakkaiden toiveista. Lisäksi käynnissä on Bermannon ja Ruduksen toimesta kuitubetoniin liittyvää kehitystyötä, Vasama lisää.

Bermanto Oy:n toimitusjohtaja Olli Aho korostaa yhteistoiminnan tehostavan Bermannon uuden strategian toteutumista yhtiön keskittyessä betonilattialiiketoimintaan ja Bermanto®360-konseptinsa kehittämiseen.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>