Viimeisimmät julkaisut

RTC Vahanen Turku Oy:n toimitusjohtajaksi Aleksi Muurinen

Petri Kauhaniemi (vas) ja Aleksi Muurinen (oik)

Aleksi Muurinen (RI) on nimitetty RTC Vahanen Turku Oy:n toimitusjohtajaksi 1.3.2019 alkaen.

Muurinen on työskennellyt RTC Vahanen Turku Oy:n palveluksessa vuodesta 2012 lähtien. Hän on toiminut yrityksessä talotekniikkatiimin projektipäällikkönä vuosina 2012-2015 ja talotekniikkapalveluiden tiimipäällikkönä vuodesta 2015 lähtien.

Petri Kauhaniemi (DI), yrityksen nykyinen toimitusjohtaja ja toinen pää­osakkaista, palaa aiempien suunnitelmien mukaisesti vanhemman asiantuntijan tehtäviin sekä jatkaa yrityksen hallituksen jäsenenä.

–  Aleksi on osoittanut vahvan kyvykkyytensä johtajana ja siirryn toimitusjohtajan tehtävästä takaisin aiempaan rooliini hyvin luottavaisin mielin. Lähdemme Aleksin johdolla rakentamaan onnistumisia sekä kehittämään palveluitamme ja asiakkuuksiamme Lounais-Suomen alueella. Tavoitteenamme on olla alamme vahvin, innovatiivisin ja houkuttelevin yhteistyökumppani sekä työnantaja alueellamme, toteaa Kauhaniemi.

– Otan tämän tehtävän erittäin innostuneena vastaan. Olemme asettaneet tavoitteet korkealle ja työtä sekä haasteita riittää, mutta yhdessä onnistumme, vakuuttaa Muurinen.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>