Viimeisimmät julkaisut

TECLIT-järjestelmä jäähdytysputkistojen eristykseen

RockwoolFinland

TECLIT System on täydellinen eristysjärjestelmä, joka on kehitetty jäähdytysputkille sekä muille kondensoiville putkistoille ja ilmanvaihtokanaville. Järjestelmä minimoi kondenssiriskin eristyksen molemmilla puolilla ja siten minimoi ruostumisriskin.

TECLIT® System järjestelmäratkaisu ehkäisee tutkitusti kondenssin muodostumisen, kestää vaativassa käytössä, sopii myös laitteistoille joita käytetään lämmityskautena lämminvesikiertoon, vähentää energiahukkaa sekä on palamaton ja muoviton.

Järjestelmä koostuu lamellimatosta, eristyskouruista, alumiiniteipistä, saumausteipistä sekä putkikannakkeista. TECLIT-järjestelmän tuotteet perustuvat kivivillaan. Teipit tekevät asennuksesta sujuvaa, mikä on myös terveellisempi vaihtoehto asentajille. Järjestelmän tuotteiden päällyste on kestävää alumiinilaminaattia.

Vaikka TECLIT System on suunniteltu kylmille putkille, voidaan sitä käyttää jopa 250°C lämpötiloissa. Se on hyödyllistä asennuksissa, joissa lämpötilat vaihtelevat suuresti vuoden aikana.

FIW, ForschungsInstitut für Wärmeschutz, München, on testannut TECLIT-järjestelmän kondenssieristyksen toimivuuden vaativassa pitkäaikaistestissä, ja se on hyväksytty kylmäasennuksiin.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>