Viimeisimmät julkaisut

Rockwool Finland: REDair-eristejärjestelmä tuulettuville julkisivuille

Rockwool lanseeraa REDAir-eristejärjestelmien perheen tuulettuville julkisivuille kaikenlaisiin seinärakenteisiin. Järjestelmät sopivat sekä korjaus- että uudisrakentamiseen ja toimivat kerrostaloissa yhtä hyvin kuin pientaloissa.

Valla Berså, Linköping, Ruotsi. REDAir FLEX järjestelmä.

REDAir FLEX- ja REDAir MULTI ‑järjestelmissä käytettävät REDAir BATTS ‑eristyslevyt on valmistettu palamattomasta kivivillasta, joten tulipalon sattuessa palo ei pääse leviämään eristeessä. Kivivilla toimii sen takana olevien rakenteiden ja kantavien osien passiivisena palosuojauksena.

Järjestelmä soveltuu myös ratkaisuihin, joissa julkisivussa käytetään useita eri materiaaleja. REDAir tarjoaa vapauden luovuudelle ilman, että muotoilusta tai tehokkuudesta joudutaan tinkimään. Enää eristevalinta ei aseta rajoittavia vaatimuksia suunnittelulle.

REDAir-järjestelmällä energiasaneerauksen voi toteuttaa helposti ja kustannustehokkaasti. Järjestelmän ansiosta rakennuksen muutosten arkkitehtoninen ilme voidaan suunnitella täysin vapaasti. Lisäksi REDAir MULTI ‑järjestelmällä voidaan oikaista vanhan julkisivun vinouksia ja vikoja.

Lisätietoa: rockwool.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>