Viimeisimmät julkaisut

Relacom-konserni nimitti Sami Kurunsaaren liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi

Teknologiayritys Relacom rekrytoi Sami Kurunsaaren liiketoiminnan kehittämisestä vastaavaksi johtajaksi (Vice President Business Development). Hän vastaa liiketoiminnan jatkuvasta kehittämisestä Relacomin kasvualueilla: kuidussa ja mobiiliverkoissa, Power- sekä M2M/Internet of Things-liiketoiminnoissa.

Sami Kurunsaari

Sami Kurunsaari

Sami Kurunsaarella on lähes 25 vuoden kokemus teknologiapalveluiden johtamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja myynnistä. Viimeksi hän on toiminut Schneider Electricilla Suomessa energiayksikön johtajana (Vice President, Energy), ja toimi sitä ennen Relacom-konsernissa Relacomin Power-liiketoiminnan johtajana konsernitasolla. Lisäksi hänellä on kokemusta sähköverkkojen omaisuudenhoidosta ja investointipankkitoiminnasta.

”Näemme Relacomin kasvualueiden eli kuitu- ja mobiiliverkko-, Power- sekä M2M/Internet of Things -liiketoimintojen välillä merkittäviä synergiaetuja kotimarkkinoillamme Pohjoismaissa. Sami Kurunsaaren rekrytoinnilla voimme koordinoida ja hallinnoida toimintojamme entistäkin tehokkaammin ja myös luoda aitoa lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaillemme”, Relacom-konsernin toimitusjohtaja Veronica Ezeyza-Alvea sanoo.

Sami Kurunsaari on konsernin johtoryhmän jäsen. Hänen asemapaikkanaan on Helsinki.


Relacom tarjoaa integroituja telekommunikaation, energia-alan ja M2M-järjestelmien teknologiapalveluja Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Yrityksen asiakkaisiin kuuluvat Pohjoismaiden johtavat palveluntarjoajat energia- ja telekommunikaatioalalla, kuten Telia, Telenor ja Fortum sekä monet vähittäiskaupan toimijat. Relacomin pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Lue lisää: www.relacom.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>