Viimeisimmät julkaisut

Recover Nordic Group ostaa L&T Korjausrakentaminen Oy:n

Recover Nordic Group ostaa Lassila & Tikanoja -konserniin kuuluvan L&T Korjausrakentaminen Oy:n. Yritysoston myötä Recover Nordicista tulee Suomen suurin vahinkosaneeraukseen ja korjausrakentamiseen erikoistunut yritys.

Kuva: Jaana Ahti-Virtanen

Yrityskaupan myötä Recover Nordicin asema vahinkosaneeraus- ja korjausrakentamisen alan toimijana Suomessa vahvistuu, asiakaspohja kasvaa ja toiminta laajenee muutosrakentamiseen ja tilasuunnitteluun.

– Uskomme että hankittavan yhtiön toiminnot sopivat strategiansa puolesta täydellisesti yhteen omien Suomen toimintomme kanssa. Odotamme innolla yhteistyötä yhtiön johdon kanssa yhteisten toimintojemme kehittämiseksi. Meistä tulee markkinajohtaja ja kehitämme edelleen palveluitamme täysin uudelle tasolle, kertoo Recover Nordic Groupin konsernijohtaja Bjørn Herlofsen.

L&T Korjausrakentaminen Oy:n ja Suomen Recover Nordicin yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2018 oli noin 45 miljoonaa euroa, ja yhdessä ne työllistävät lähes 350 henkilöä.

Yritysoston myötä Recover Nordic voi palvella asiakkaita koko Suomessa, ja tarjota palveluitaan huomattavasti suuremman henkilöstön voimin. Recover Nordicilla on yritysoston jälkeen puitesopimukset kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa.

– Korjausrakentaminen on jatkuvasti kasvava ala, ja on vahinkosaneerauksen lisäksi meidän ydinosaamistamme. Tämän yritysoston avulla saamme lisää resursseja ja osaamista, ja voimme kehittää toimintaamme edelleen. Yhtiöiden toiminnot täydentävät maantieteellisesti toisiaan sekä osaamisen että palvelutarjonnan osalta, kertoo Recover Nordic Suomen maajohtaja Susanne Hellstrand.

Sopimus allekirjoitettiin 12. huhtikuuta 2019 ja kauppa saatetaan päätökseen 30. huhtikuuta 2019. Yhtiö jatkaa toimintojaan Recover Nordic Korjausrakentaminen Oy -nimellä ja nykyisellä Y-tunnuksella.

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>