Viimeisimmät julkaisut

Ramirent YIT:n Tripla-hankkeen kumppaniksi

YIT ja Ramirent ovat solmineet monivuotisen kumppanisopimuksen YIT:n Triplan työmaalle Helsingin Pasilaan. Sopimus kattaa laajan kokonaisuuden, jossa Ramirent tuottaa työmaalle konevuokrauspalveluja sekä muita työmaapalveluja kuten logistiikkasuunnittelua, työmaan liikenteen ohjausta ja kemikaalihallintaa YIT:n sekä työmaan muiden alihankkijoiden tarpeisiin.

YIT Tripla Fredikanterassi

YIT Tripla Fredikanterassi

Keski-Pasilasta tulee Triplan myötä Helsingin uusi ja elävä keskus ensi vuosikymmenen alussa. Tripla on maan suurin rakennushanke – kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, asuntoja, hotelleja, toimistoja ja pysäköintilaitos. Pasilan asemasta tulee osa Triplaa.

Tripla on kohteena haastava, sillä jättimäinen rakennustyömaa sijaitsee erittäin vilkasliikenteisellä paikalla. Tämä asettaa kaikille osapuolille erittäin tiukat turvallisuusvaatimukset sekä korkeat laatukriteerit.

YIT:n Pekka Luukkonen, Triplan tuotantojohtaja, kommentoi syntynyttä sopimusta: ”Tripla on Suomen suurin työmaa, noin viidenkymmen jalkapallokentän kokoinen ja kokonaistilavuudeltaan kymmenen eduskuntatalon kokoinen. Liikenteellisesti työmaan sijainti on erittäin haastava, sillä Pasilan aseman kautta kulkee yli 900 junaa vuorokaudessa.Ramirent on niin laadullisesti kuin toimituskyvyltään sopiva kumppani toteuttamaan tämän kokoista hanketta. Projekti on haasteellinen muuan muassa liikenne- ja logistiikkajärjestelyiltään ja tällä kumppanuudella haluamme varmistaa, että voitamme haasteet yhdessä.”

”Ramirentille tämä kumppanuus Triplan kanssa tarjoaa loistavan mahdollisuuden tarjota yhdellä työmaalla lähes kaikki palvelumme. Palvelutarjontaamme kuuluvat konevuokraus, koneohjausjärjestelmät, logistiikan suunnittelu ja sen hoitaminen, liikennesuunnittelu ja sen ohjaus, telineet ja sääsuojat suunnittelusta asennukseen, siisteyden ja pölynhallinnan suunnittelu ja toteutus, kemikaalien hallinta sekä koulutuspalvelut. Työturvallisuuden hallintaa kehitämme ja toteutamme yhdessä YIT:n kanssa”, kertoo Mikael Kämpe, Ramirent Finland Oy:n toimitusjohtaja.

Ramirentin kemikaalinhallintapalvelu, Rami EcoOnline on yksi uusista palveluista Triplan työmaalle. Palvelu on rakennettu pilvipalveluksi ja on asiakkaan käytössä paikasta ja ajasta riippumatta.

”Olemme kehittäneet kemikaalien hallintaan uuden palvelun – Rami EcoOnlinin. Käytämme palvelua myös sisäisesti ja palvelu on palkittu Ruotsissa EcoOnline Award -palkinnolla. Palvelua käyttämällä Ramirent on onnistunut vähentämään 46% omien kemikaalien määrää vuoteen 2012 verrattuna. Nyt olemme kaupallistaneet palvelun ja tarjoamme sitä jatkossa asiakkaillemmekin ”, kertoo Veikko Lehtola, Ramirent Finland Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja.

Osapuolet eivät julkaise kumppanuussopimuksen arvoa.


YIT luo kestäviä kaupunkeja ja parempaa elinympäristöä kehittämällä ja rakentamalla asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria sekä kokonaisia alueita. Panostamme ensiluokkaiseen asiakaskokemukseen, korkeaan laatuun ja monipuolisen osaamisemme jatkuvaan kehittämiseen. Toiminta-alueemme kattaa Suomen, Venäjän, Baltian maat, Tšekin, Slovakian ja Puolan. Vuonna 2015 liikevaihtomme oli lähes 1,7 miljardia euroa, ja työllistämme noin 5 300 henkilöä. Osakkeemme noteerataan NASDAQ Helsinki Oy:ssä. www.yit.fi

Ramirent Finland Oy on Suomen johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent Finland Oy kuuluu Ramirent konserniin joka toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2015 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 635,6 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 682 työntekijää 295 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on listattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V).

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>