Viimeisimmät julkaisut

Ramirent valittiin voittajaksi Skanskan työturvallisuusviikon ideakilpailussa Suomessa

Skanska kutsui tavarantoimittajat ja aliurakoitsijat mukaan työturvallisuustyöhön ideakilpailun ”Miten yrityksesi parantaisi työmaiden turvallisuutta?” avulla työturvallisuusviikolla toukokuussa 2016 Suomessa. Haasteena oli miettiä työmaiden turvallisuutta edesauttavia keinoja. Kilpailuun tuli paljon ehdotuksia ympäri Suomea. Ideoissa mainittiin mm. kuormien purut, alihankkijoiden kohtelu, alamiesliivit, nettiperehdytys ja käyttökoulutus.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimittajayhteistyötä. Skanska pyrkii jatkuvasti tekemään yhteistyötä aliurakoitsijoidemme ja tavarantoimittajiemme kanssa turvallisuuden parantamiseksi muun muassa yhteisiä toimintatapoja tekemällä.

Ramirent palkittiin kunniakirjalla Skanskan pääkonttorilla järjestetyssä lounastilaisuudessa 31.5. Kuvassa Hannu Tomperi, Tomi Anttila, Mikael Kämpe, Jukka Järvinen, Antti Leino, Linda Savolainen ja Juha Niskanen.

Ramirent palkittiin kunniakirjalla Skanskan pääkonttorilla järjestetyssä lounastilaisuudessa 31.5. Kuvassa Hannu Tomperi, Tomi Anttila, Mikael Kämpe, Jukka Järvinen, Antti Leino, Linda Savolainen ja Juha Niskanen.

Skanskan raati valitsi voittajaksi Ramirentin, jonka idea oli koneohjaus nostimissa. Järjestelmän avulla vain pätevät henkilöt saavat kortin avulla käynnistettyä nostimen. Koneohjaus estää samalla koneiden väärinkäyttöä ja vuokralaitteet pysyvät ehjinä. Ramirentin idea tuo ratkaisuja ja hyötyjä Skanskalle ajankohtaiseen aiheeseen.

”Mielestämme Ramirentin osallistuminen kisaan koneohjauksen idealla on osoitus siitä, että Ramirent jatkaa töitä nostintyöturvallisuuden eteen. Viime vuonna alkoi muutosprosessi, jossa kaikkiin puominostimiin lisätään puristumista estävä turvalaite. Ramirent oli ensimmäinen yritys, joka todella ymmärsi vaatimuksemme ja tarpeemme ja järjesti asian kuntoon. Koneohjaus nostimille täydentää hyvin tätä kehitystä”, kertoo toimialajohtaja Hannu Tomperi.

”Olemme erittäin iloisia saamastamme palkinnosta Skanskalta. Ramirent haluaa olla johtava toimija tarjoamassa turvallista konevuokrasta ja niihin liittyviä palveluita asiakkailleen jotka parantavat työturvallisuutta rakennustyömailla. RamiSmart järjestelmämme joka palkittiin Skanskan ideakilpailussa edustaa hyvin miten me järjestelmäkehityksen avulla pyrimme parantamaan työmaiden turvallisuutta. RamiSmart mahdollistaa konekäytön valvonnan ja seurannan sallien vain koulutetut ja pätevät henkilöt käyttämään konetta. Lisäksi järjestelmä tarjoaa myös muita ominaisuuksia kuten muun muassa läsnäolovalvonnan koko työmaalla”, sanoo Mikael Kämpe, EVP, Ramirent Finland.


Ramirent on johtava konevuokrausalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaisia laitteita, palveluja ja osaamista. Ramirentin vuokrausratkaisut yksinkertaistavat asiakkaiden liiketoimintaa. Ramirent palvelee laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennusalaa, teollisuutta, palvelualaa, julkista sektoria ja kotitalouksia. Ramirent toimii Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2015 Ramirent-konsernin liikevaihto oli 636 miljoonaa euroa. Konsernilla on 2 654 työntekijää 288 toimipisteessä 10 maassa. Ramirent on listattu NASDAQ Helsingissä (osakkeen tunnus: RMR1V). Ramirent – More than machines®.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>