Viimeisimmät julkaisut

Ramirent: Rami360 laserkeilaukseen

Ramirent Finland Oy tuo markkinoille uuden palvelun rakennus- ja infratyömaiden sekä teollisuuslaitosten laserkeilaamiseen, Rami360-konseptin. Palvelu tuotetaan yhteistyössä Fortum Oyj:n kanssa, joka toimittaa teknologian eSite-palvelun kautta

Kuva: ramirent.fi

Rami360-konsepti tarjoaa mahdollisuuden kustannustehokkaaseen laserkeilaukseen ja 360-kuvaukseen sekä näiden tietojen yhdistämiseen rakentamisen eri osapuolten käyttöön. Palvelu on tarjolla koko Suomen alueella.

Mittaukset toteutetaan uusimmalla kannettavalla mittausteknologialla. Mittatarkkuus on millimetrien luokkaa, ja data on näin suoraan käytettävissä rakennustuotannossa sellaisenaan. Palvelun avulla tilaajat, rakennuttajat, valvojat, pääurakoitsijat sekä aliurakoitsijat voivat nähdä kohteen todellisen tilanteen ja tehdä tarvittavia mittauksia ja tarkastuksia käymättä kohteessa fyysisesti paikan päällä, mikä on suuri kustannussäästö ja turvallisuusteko näinä aikoina.

Kohderyhmänä Rami360-konseptille ovat ensisijaisesti toteutusvaiheessa olevat rakennustyömaat sekä saneerauskohteet, joista kerätään lähtötietoja ennen tarjouspyyntöjen lähettämistä urakoitsijoille.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>