Viimeisimmät julkaisut

Raksystems ostaa Ruotsista Projektledarhuset i Stockholm AB:n

Raksystems Group laajentaa palveluitaan Ruotsissa ostamalla Tukholmassa ja sen ympäristössä toimivan kiinteistökonsulttiyhtiö Projektledarhuset i Stockholm AB:n koko osakekannan.

Kaupan myötä Raksystems Group pystyy myös Ruotsissa tarjoamaan asiakkailleen saman kokonaisvaltaisen palveluportfolion kiinteistön koko elinkaaren ajalle kuin Suomessa.

Raksystemsin mukaan vuonna 2005 perustetulla Projektledarhusetilla on laaja kokemus erilaisista rakentamisen projektinjohdon projekteista. Yhtiön liikevaihto tulee olemaan noin 120 miljoonaa kruunua eli noin 11,5 miljoonaa euroa kesäkuussa 2020 päättyvällä tilikaudella. Yhtiö työllistää vakituisesti 65 henkilöä ja lisäksi kymmeniä alikonsultteja.

Projektledarhuset tarjoaa asiakkailleen kiinteistöjen rakennus- ja korjaushankkeiden projektinjohtopalveluita, kuntotutkimuksia, kaupunki- ja ympäristösuunnittelua sekä ympäristösertifiointeja. Yrityksen palveluvalikoimasta löytyy myös LEED-ympäristösertifiointijärjestelmä, ympäristösertifikaatti BREEAM sekä ympäristösuunnittelu.

“Projektledarhusetin asiantuntijoiden vahva osaaminen ja yhtiön hyvä maine vakuuttivat meidät. Yhtiö sopii erinomaisesti Raksystems Groupiin ja sen asiantuntijoiden tarjoamat palvelut soveltuvat erinomaisesti yhteen Ruotsin tytäryhtiömme Dry-IT:n palveluiden kanssa. Nyt voimme palvella asiakkaitamme yhä laajemmin koko kiinteistön elinkaaren ajan myös Ruotsissa. Jatkossa yhteisenä tavoitteenamme on kasvattaa asiakaskuntaamme yhä laajemmalle Ruotsissa”, Raksystems Groupin toimitusjohtaja Marko Malmivaara kertoo.

“Näen yhteisessä matkassa niin Raksystemsin Ruotsin tytäryhtiön Dry-IT:n kuin koko Groupin kanssa erinomaisia synergiaetuja ja mahdollisuuden laajentaa palvelutarjontaamme nykyisille asiakkaillemme. Odotan mielenkiinnolla laajentumismahdollisuuksiamme myös muualle Ruotsissa sekä Raksystems Groupin tukea toimintamme kasvattamiseksi “, Projektledarhuset i Stockholm AB:n toimitusjohtaja Örjan Kjellström kertoo.

Raksystems Groupin pro forma liikevaihto nousee kaupan jälkeen yli 50 miljoonaan euroon ja henkilöstömäärä 440:een.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>