Viimeisimmät julkaisut

Kaupallinen yhteistyö: Rakentajan tulee voida toimia kuin ravintolakeittiön chef: keskittyä omaan ydinosaamiseensa.

Niemi® muuttaa kaiken – myös rakentamisen sujuvuudessa ja taloudellisuudessa.

Tämä saattaa yllättää ne, jotka tuntevat Niemen® vain Suomen suurimpana muuttajana. Niemen® punaiset autot ja “Niemi® muuttaa kaiken” –iskulause ovat tutkitustikin tuttuja miltei kaikille suomalaisille. Mutta samalla kun teemme joka vuosi kymmeniä tuhansia koti- ja yritysmuuttoja, palvelujemme valikoima on kaiken aikaa laajentunut ja monipuolistunut.

Aivan uutta tehokkuutta kaikentyyppiseen rakentamiseen

Hyvin merkittävästi ovat viime vuosina lisääntyneet rakentamiseen liittyvät palveluprojektimme, toimintamme rakennustyömailla, eri rakennuskohteissa. Teemme täsmälliset logistiset suunnitelmat rakennusmateriaalien ja -tarvikkeiden toimituksista, toimitusajoista, toimitusjärjestyksistä. Ajoitamme toimitukset parhaan mahdollisen sujuvuuden varmistamiseksi, huolehdimme ja valvomme kello kädessä kaiken etenemistä.

Ja se palvelukysyntä, joka on kasvanut aivan niemen®punaisella vauhdilla, on kohdistunut erityisesti kykyymme huolehtia rakennusmateriaalit, kalusteet ja tarvikkeet suoraan perille niihin työpisteisiin, missä milloinkin tapahtuu. Ja juuri tästähän on tälle rakentaja-chefille se kaikkein suurin apu. Sillä mitä siitä nyt tulisi, jos chef itse joutuisi ensin haalimaan kättensä ulottuville senseitsemät palapaistitarpeet, paprikat ja palsternakat – ja pääsisi vasta sitten varsinaiseen työhön!

Täsmälleen sama pätee myös rakennuskohteissa: aikaa ja rahaa palaisi aivan kohtuuttomat määrät – ja täysin tarpeettomiin, vääriin asioihin.

Jos vaikkapa kylpyhuoneita ja pesutiloja kaakeloidaan rakennuskohteen 7. kerroksessa, kaakelit on tietysti tärkeää saada laastikäden ulottuville suoraan 7. kerroksen työpisteisiin. Ja tämän Niemi® hallitsee ja tekee.

Uudet tavarat sisään, vanhat ulos – ja täystehoiseen kierrätykseen

Olipa kyseessä sitten kauppakeskus, sairaala, koulu, hoivakoti, virasto, kerrostalo, mikä ja millainen rakennuskohde tahansa, Niemi® on pystyvä ja suorituskykyinen tukitoimija, asiantunteva ´oikea käsi´. Kannamme vanhat kalusteet ulos ja huolehdimme ne edelleen – yhdessä sovitulla tavalla – kierrätykseen. Esimerkiksi toimistokalusteista monet voidaan vielä uusioida, eheyttää, kunnostaa ja myydä edelleen. Mutta nekin kalusteet ja tavarat, joille uusiokäyttöä ei enää ole, hoidetaan Niemen® kierrätysjärjestelmässä johonkin hyötykäyttöön. Kaatopaikkaprosentti on meidän kierrätysjärjestelmässämme nolla, 0 %.

Palveluohjelmassamme myös kaluste- ja laiteasennukset

Aina kun kannamme ja huolehdimme sisään uudet kalusteet, kodinkoneet yms. suoraan oikeille paikoilleen, teemme myös tarvittavat kalusteasennukset ja laitteiden käyttövalmiusasennukset.

Turvallista varastointia kaikenkokoisiin ja kaikenpituisiin tarpeisiin

Niemen® alati kehittyvästä palveluvalikoimasta löytyy myös entistä mittavampia varastointipalveluja: lyhytaikaisvarastointia, pitkäaikais- varastointia, välivarastointia, puskurivarastointia, messuvarastointia, ´hätävarastointia´. Viimeksi mainittua tarvitaan usein tilanteissa, joissa – esimerkiksi – ulkomainen tavarantoimitus tulee etuajassa, ja tavaroille on väistämätön pakko heti löytää turvallinen paikka, johon ne on mahdollista sijoittaa. Ja josta Niemi® voi ne sitten siirtää lopulliseen tarvepaikkaansa, heti kun ´projektikello´ näyttää oikeita lukemia.

Kello, täsmällisyys, palveluyrityksen kykenevyys eksaktiin suunnitteluun ja tehtyjen suunnitelmien tinkimättömään toteutukseen, onkin avainasemassa kaikessa logistiikassa. Niemeltä® tämän palvelukäsitteen alta löytyykin suoranainen runsaudensarvi.

Tärkeä kulmakivi Niemen® kaikissa palvelutoimissa: ympäristö!

Koko ajoneuvokalustomme, kaikki 150 punaista autoamme, operoi fossiilittomasti. Tämä on helppo muistaa – ja syytäkin muistaa! Ja kun parhaillaan eletään näitä alkukesän hetkiä, meillä on vuodenaikaan sopiva kesähenkinen muistitulkki. BUDS (bud = nuppu, silmu, verso): B niin kuin Biokaasu, UD niin kuin Uusiutuva Diesel, S niin kuin Sähkö. Brittiläinen Yorkshire Television teki vuosina 1991-1993 suurmenestykseksi nousseen tv-sarjan nimeltä “The Darling Buds Of May”. Tämä hyväntuulen ja ilon ilmentymä nähtiin useampaan kertaan Suomessakin (“Oi ihana toukokuu”). Olkoon tämä nyt vielä muistivahvikkeena BUDSin tärkeydestä, ainakin kaikille niille, jotka vielä muistavat Pop Larkinin (David Jason) ja hänen hilpeän perheensä elämänmyönteisyyden.

Niemen® uusi normaali: se vanha tuttu ja turvallinen vanha normaali

Vaikka ajat ovatkin koronan vuoksi/seurauksena monin tavoin vaikeat, Niemen® kaikki palvelut pyörivät normaaliin tapaan. Antakoon tämä BUDS -muistitulkkikin iloa ja energiaa suunnata katseet koronan yli ja tuolle puolen. Kyllä sinnekin vielä päästään, kunhan pidetään pää kylmänä, järki parhaassa terässään ja keskitytään olennaiseen. Ja pidetään mielessä vaikkapa armeijamarssin neljä avainkomponenttia: ryhti, puhti, tahti ja ojennukset. Kaikki hoituu, allt ordnas!

Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä! Tavoitat meidät sähköpostilla niemi@niemi.fi ja puhelimitse 020 554 554. Voit myös lukea lisää www.niemi.fi.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>