Viimeisimmät julkaisut

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy nimitysuutisia

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy on rakentamisen, rakennuttamisen ja projektijohtamisen asiantuntijayritys. Yhtiö haluaa olla alansa markkinoiden haluttu ja arvostettu yhteistyökumppani ja työnantaja, joka kasvattaa liiketoimintaansa kannattavasti hyvien asiakkuuksien ja kokeneen henkilökunnan avulla.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:ssä ovat aloittaneet seuraavat henkilöt:

Eija Saarnikko assistenttina. Eija vastaa yhtiön hallintopalveluista. Hänellä on pitkä kokemus kiinteistö- ja rakennusalan vastaavista tehtävistä.

Hannu-Pekka Kattelmäki rakennuttajainsinöörinä/rakennusvalvojana. Hannu-Pekka on aikaisemmin toiminut vastaavana työnjohtajana ja rakennusvalvojana sekä rakennusliikkeessä että konsulttiyrityksessä.

Kari Aitto-oja projektipäällikkönä. Karilla on pitkä ja monipuolinen kokemus rakennusliikkeen eri tehtävistä sekä rakennuttajakonsultin projektipäällikön tehtävistä.

Eero Ahponen rakennusvalvojana. Eero on pitkän linjan rakennusvalvoja ja vastaava työnjohtaja toimien aikaisemmin niin rakennuttajakonsultin kuin rakennusliikkeenkin palveluksessa.

Riitta Räikkönen projektipäällikkönä. Riitalta löytyy kokemusta vuosikymmenten ajalta sekä rakennusliikkeen eri tehtävistä että rakennuttajakonsultin projektipäällikön tehtävistä.

Rakennuttajatoimisto Allianssi Oy:n toimitusjohtajana ja yrittäjänä toimii Martti Reijonen. Martilla on kokemusta rakennusliikkeen tuotanto- ja projektijohdon tehtävistä sekä rakennuttajakonsulttiyrityksen johtamisesta lähes 30 vuoden ajalta.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>