Viimeisimmät julkaisut

Radisson Blu Hotel Oulu on uusittu

Radisson Blu Hotel Oulu Oulun torirannassa avataan uudistusten jälkeen 3.9.2020. Poikkeustilanteesta huolimatta Oulussa uskotaan kansainvälisen tason hotellin vetovoimaan.

Radisson Blu Hotel Oulun ylimmän kerroksen panoraamahuone.

”Oulussa on nykyään koko Suomen kiinnostavimpia yrityksiä, joiden myötä Oulu saa näkyvyyttä ympäri maailmaa. Kaupungin hotellitarjonta oli jäänyt jälkeen tästä kehityksestä, ja nyt voimme ylpeänä ottaa vastaan vieraat kansainvälisen tason hotelliin. Uskomme, että tästä tulee ei ainoastaan Oulun paras vaan koko Pohjois-Skandinavian paras hotelli”, sanoo Radisson Blu Hotel Oulun hotellinjohtaja Tarja Karvola.

”Meillä ei tarvitse olla superkuuluisuus saadakseen erityiskohtelua. Jokainen vieras on meille se tärkein, ja pyrimme huomaamaan heidän sanattomatkin toiveensa. Uskon, että vieraat tulevat huomaamaan eron”, Karvola toteaa.

Karvola uskoo, että Oulun vetovoima jatkaa kasvuaan.

“Hotellin uudistaminen on meiltä parinkymmenen miljoonan euron investointi Oulun elinkeinoelämään ja matkailuun. Myös suorille kansainvälisille lennoille Ouluun voisi olla kysyntää, kunhan tilanne helpottaa. Teemme jatkuvasti yhteistyötä Oulun muiden matkailutoimijoiden kanssa”, Tarja Karvola kertoo.

Radisson Blu Hotel Ouluun on matkaa Oulun lentokentältä 14 kilometriä.

Hotellissa on 235 huonetta, ravintoloita, kuntosali ja 15 kokoustilaa, joista isoimpaan tilaan mahtuu lähes 1000 henkilöä. Hotellia operoi Sokotel.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>