Viimeisimmät julkaisut

Quattro Mikenti Group ostaa Kylmäkolmosen

Talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Group Oy (QMG) ostaa Kylmäkolmonen Oy:n, joka on erikoistunut kylmälaitteiden asennukseen, huoltoon ja korjaamiseen sekä konesalien, sähkötilojen ja toimistojen jäähdytykseen pääkaupunkiseudulla. Kylmäkolmonen tulee osaksi talotekniikan huoltopalveluita tarjoavaa QMG Partners -alakonsernia.

Mikko Puharinen ja Mika Räsänen

Kylmäkolmonen jatkaa toimintaansa nykyisellä nimellään ja henkilöstöllään. Kylmäkolmosen yrittäjät Mikko Puharinen ja Mika Räisänen liittyvät yrityskaupan jälkeen QMG-konsernin osakkaiksi. Kaupalla ei ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai henkilöstön asemaan. Kylmäkolmonen työllistää noin 20 henkilöä, ja sen liikevaihto oli 3,6 miljoonaa euroa vuonna 2019.

– Strategiamme mukaisesti täydennämme palveluvalikoimaamme kylmäalan osaamisella. Uskomme huolto- ja korjausliiketoiminnan kysynnän kasvuun, ja Kylmäkolmosen ammattitaito ja yrittäjähenkisyys sopivat mainiosti yritysverkostomme joukkoon. QMG Partnersin verkosto pystyy nyt tarjoamaan asiakkaillemme entistäkin kattavampaa palvelua. Aiomme jatkaa kasvua tarjoamalla talotekniikkapalveluita paikallisesti ja valtakunnallisesti sekä jatkamalla yritysostoja, kertoo QMG Partnersin toimitusjohtaja Matti Ranne.

Quattro Mikenti Group -konserniin kuuluu 28 tytäryritystä. Konsernin palveluksessa on noin 750 talotekniikkaurakoinnin ja -huollon ammattilaista. Toimipaikkoja on Suomessa 24. Vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 154 miljoonaa euroa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>