Viimeisimmät julkaisut

Quattro Mikenti Group ostaa kajaanilaisen Paikallis-Sähkön

quattromikentigroupQuattro Mikenti Group ostaa pohjoissuomalaisen sähköalan yrityksen Paikallis-Sähkön, jonka päätoimipaikka on Kajaani. Vuonna 1959 perustettu Paikallis-Sähkö urakoi Kainuun, Oulun seudun, Koillismaan ja Lapin lisäksi Pohjois-Ruotsissa ja eri puolilla Etelä-Suomea.

Paikallis-Sähkön liikevaihto oli vuonna 2015 noin 13,1 miljoonaa euroa ja se työllistää 116 sähköurakoinnin, sähkötekniikan ja kiinteistöautomaation ammattilaista.

– Paikallis-Sähkön monipuoliset ja korkeatasoiset osaamiset täydentävät mainiosti tarjoomaamme. Lisäksi pystymme vahvistamaan asemaamme koko Pohjois-Suomessa, jossa näemme paljon yhteisiä kasvumahdollisuuksia, Quattro Mikenti Groupin toimitusjohtaja Kimmo Liukkonen kertoo.

Paikallis-Sähkön toimiva johto jatkaa tehtävissään ja tulee mukaan Quattro Mikenti Groupin avainhenkilöohjelmaan. Myös kaikki Paikallis-Sähkön työntekijät jatkavat tehtävissään.

Quattro Mikenti Groupiin kuuluva huoltopalveluyritys QMG Partners on ollut myös sähköostoksilla: QMG Partners on hankkinut vähemmistöosuudet JT-Sähkötekniikka Oy:stä (20 %) ja Sähkösalpa Oy:stä (25 %). Molemmat yritykset toimivat pääkaupunkiseudulla. Ostettujen yhteinen liikevaihto on 5,3 miljoonaa.

Omistusmuutos ei vaikuta henkilöstön asemaan kummassakaan yrityksessä. Yritykset jatkavat omilla nimillään nykyisissä toimitiloissaan. Molempien yritysten johto jatkaa tehtävissään.

– Talotekniikan palveluiden kysyntä on nousussa. Kiinteistökanta kasvaa ja monipuolistuu sekä talotekniikan merkitys vahvistuu, kun kiinteistöautomaatio yleistyy ja energiatehokkuuden vaatimukset tiukkenevat. Markkinoilla on hyviä talotekniikan palveluihin erikoistuneita yrityksiä, kuten JT-Sähkötekniikka ja Sähkösalpa, joilla on tulevaisuudessa mahdollisuus osana QMG Partnersin verkostoa keskittyä erikoisosaamiseensa ja samalla tarjota asiakkailleen talotekniikan kokonaispalveluita, QMG Partnersin toimitusjohtaja Timo Kostiainen sanoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>