Viimeisimmät julkaisut

PUZER AIR on suunniteltu suomalaiseen saunomiskulttuuriin

puzer_airToimivan ilmanvaihdon tuntee ja aistii puhtaana sisäilmana. Puzer tuo markkinoille suomalaiseen asumiseen suunnitellut Puzer Air ilmanvaihtotuotteet. Älykkäästi yhteen sopivat Puzer Air -ilmanvaihtokoneet ja Puzer keskuspölynimuri huolehtivat kodin raikkaasta sisäilmasta  ympäri vuoden.

Nykyaikaisessa tiiviiksi rakennetussa pientalossa kosteus ja ahkera saunominen muodostavat merkittävän riskin kosteusvaurioille. Toimiva ilmanvaihto poistaa kosteuden lisäksi sisäilman epäpuhtauksia ja tuo riittävästi puhdasta korvausilmaa tilalle. Puzer Air on älykäs ilmanvaihtojärjestelmä, joka haistelee kosteutta ja säätää ilmanvaihdon sopivaksi sääolosuhteiden mukaan tai saunaillan jälkeen.

Ilmanvaihto ja keskuspölynimuri toimivat yhdessä

Tehokkaiden ja helppokäyttöisten  Puzer Air ilmanvaihtokoneiden hyötysuhde on yli 80 prosenttia. Valittavana on kolme, yleisimmät talokoot kattavaa mallia, myös passiivitaloihin. Tuloilman esilämmitys, hyvän hyötysuhteen omaava vastavirtakennotekniikka ja kehittyneet ohjausjärjestelmät varmistavat ilmanvaihdon talvitoimivuuden.

Hyvin toimiva ilmanvaihto on ehdoton asumisviihtyvyyden edellytys nykyaikaisessa tiiviiksi rakennetussa pientalossa. Toimivan ilmanvaihdon lisäksi myös asunnon siivoukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Keskuspölynimuri on todistettu tehokkaimmaksi tavaksi poistaa huonepölyä. Puzer Air ilmanvaihtokoneet tunnistavat keskuspölynimurin käynnistymisen ja säätävät asunnon ilmanvaihtoa niin, että liiallista alipainetta ei synny eikä asuntoon virtaa korvausilmaa hallitsemattomasti. Tuloksena on raikas ja puhdas koti.

Puzer Air ilmanvaihtolaitteet valmistetaan Suomessa ja ovat suunniteltu kestämään vuosien käytön. Kaikilla laitteilla on kahden vuoden takuu.

Tuotetiedot: 

Puzer Air 431 EC ja 481 EC

Sopivat yleisimpiin suomalaisiin koteihin, 431 EC alle 200 m2 taloihin ja 481 EC alle 250 m2 taloihin. Laitteet soveltuvat myös passiivitalotekniikkaan. Vastavirtakenno, hyötysuhde yli 80 %. Elektroninen 5-portainen säädin, EC-moottorit, pieni sähkönkulutus, tuloilman etu- ja jälkilämmitys, jäätymisenestoautomaatio, keskuspölynimurisynkronointi.

Puzer Air 540 EC

Riittää jopa noin 350 m² taloihin. Vastavirtakenno, hyötysuhde yli 80 %, elektroninen 5-portainen säädin, EC-moottorit, pieni sähkönkulutus, tuloilman etu- ja jälkilämmitys, jäätymisenestoautomaatio, keskuspölynimurisynkronointi.

Saatavuus:
Puzer Air ilmanvaihtotuotteita myy Suomen johtava rautakauppaketju Stark. Puzer Air tuotteiden myynti alkaa tammi-helmikuussa 2016 alkaen. Puzer Air palvelukokonaisuuteen kuuluu tarvittaessa myös juuri omaan taloon tehty ilmanvaihtosuunnitelma.

Lisätiedot:

KP-Tekno Oy, toimitusjohtaja Kari Kakko, Puh. 050 577 4220, kari.kakko@puzer.fi, www.puzer.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>