Viimeisimmät julkaisut

Puustellille iso keittiötilaus Tukholmasta

Puustelli toimittaa keittiökalusteet yli 400 kerrostaloasuntoon Tukholman Haga Norraan vuosina 2021–2022. Kaupunginosan suunnittelun lähtökohtana on ollut sosiaalinen, asukasystävällinen sekä hyvinvointia luova miljöö. Alueen on ideoinut ja kehittänyt Fabege AB, joka on yksi Ruotsin suurimmista liikekiinteistöjen omistajayrityksistä.

Puustellin hiilineutraali keittiö

Haga Norran rakennuksissa on Puustellin mukaan otettu huomioon energiatehokkuus, toimivuus sekä rakenteiden elinkaaren mittainen hiilijalanjälki. Haga Norran energiatehokkaille rakennuksille on myönnetty Green Building -sertifikaatti.

”Rakennuttaja BRABO Stockholm AB valitsi kohteeseen Puustellin hiilineutraalit kalusteet, joiden runkorakenteena on ekologinen Puustelli-biokomposiittikehä. Kehät muodostavat kalustejärjestelmän, jonka formaldehydipitoisuus on 0 %. Biokomposiitti kestää vettä 100-prosenttisesti ja on täysin uudelleen käytettävä sekä kierrätettävä. Kehässä kiteytyy yhdistelmä innovaatioita, muotoilua, kestävyyttä ja ympäristöä,” kertoo Henrik Kristiansson Puustelli Täbyn projektimyynnistä.

Haga Norran alueella tavoitteena on hiilineutraali rakentaminen.

”Puustellin arvomaailma sopii tässäkin suhteessa Haga Norran asuntoihin. Myös Puustelli kompensoi valmistamiensa kalusteiden hiilijalanjäljen pitkällä aikavälillä Natural Steps -ohjelmansa mukaisesti. Yritys on sitoutunut siihen, että kalustetehdas on hiilineutraali viimeistään vuoteen 2035 mennessä”, toteaa Jussi Aine, Puustelli Group Oy:n toimitusjohtaja.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>